Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Meidenband O’G3NE vertegenwoordigt in 2017 Nederland bij het Songfestival!

Meidenband O’G3NE vertegenwoordigt in 2017 Nederland bij het Songfestival!

Meidenband O’G3NE vertegenwoordigt in 2017 Nederland bij het Songfestival!

Girl band o’G3NE is dit jaar de Nederlandse inzending voor het Eurovisie Songfestival in Kiev. Dit werd vanmiddag bekend gemaakt tijdens het NPO-programma Muziekcafé. De zussen willen voor hun inzending op zoek gaan naar een ‘heel betekenisvol liedje’. Begin volgend jaar wordt bekend gemaakt welk liedje het geworden is.

Superfan
De meidenband O’G3NE bestaat uit de drie zussen Lisa, Amy en Shelley Vol. In 2014 wonnen zij het vijfde seizoen van The voice of Holland. Hun debuutalbum We Got This kwam dit najaar uit. Naar eigen zeggen zijn de meiden ‘superfan’ van het Songfestival. “Wij zijn super trots dat wij dit vertrouwen krijgen van AVROTROS en hebben enorm veel zin in dit avontuur. Na het Junior Songfestival en het winnen van The Voice of Holland is dit een nieuw hoogtepunt in onze carrière”, vinden de gezusters Vol.

Allerbeste liedje
De dames kunnen dan niet wachten om in de pen te kruipen voor het maken van een liedje. “Het moet een mooie songfestivalsong worden. We gaan veel mensen aan het werk zetten en kiezen uiteindelijk het allerbeste liedje.” Wel deden de zussen al uit de doeken dat het niet een nummer van hun debuutalbum zal zijn. “We vinden echt dat een liedje op maat geschreven moet zijn, precies zoals het op het songfestival moet zijn.”

Favoriet bij de fans
Algemeen directeur Eric van Stade is zeer te spreken over de inzending van de meidengroep O’G3NE. Hij vertelt: “De laatste jaren hebben wij met zeer ervaren artiesten gewerkt die hun sporen hebben verdiend. Dat heeft ervoor gezorgd dat we weer een belangrijke speler zijn tijdens dit festival. Deze lijn zetten wij voort met O’G3NE. Dat de dames favoriet zijn bij de fans en kijkers om ons land te vertegenwoordigen is inmiddels wel bewezen.”

Bekijk hieronder een cover van O’G3NE tijdens de Beste Zangers 2016! Kippenvel!

Bron: RTL, Youtube, AVRO TROS

Lees ook: