Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Dít is het schrikbarend lage bedrag wat ‘nieuwe’ Julia gaat verdienen bij K3

Dít is het schrikbarend lage bedrag wat ‘nieuwe’ Julia gaat verdienen bij K3

Dít is het schrikbarend lage bedrag wat ‘nieuwe’ Julia gaat verdienen bij K3

Afgelopen zaterdag hebben we allemaal kunnen zien hoe de 19 jarige Julia Boschman van K2 weer K3 maakte. Maar daar hoeft ze niet heel veel voor terug te verwachten. Want dít is het schrikbarend lage bedrag wat Julia zal gaan verdienen als nieuw K3’tje. 

De tekst gaat verder onder de post. 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J U L I A (@juliaboschman_)

Laag salaris

De 19 jarige Julia Boschman kan het nog maar nauwelijks geloven dat ze de opvolger van Klaasje is geworden. Dat is toch te mooi om waar te zijn? Maar volgens Yvonne Coldweijer, die al eens eerder heeft meegedaan aan K2 zoekt K3, hoef je als lid van deze groep geen topsalaris te verwachten.

Contract

Samen met drie andere deelnemers ging Julia de strijd aan in de finale afgelopen zaterdag. Maar wat blijkt? Alle vier de deelnemers hebben een contract moeten tekenen voor vijf jaar (!). Dat vertelt Yvonne op haar Instagram: “Ik heb vernomen van een zeer betrouwbare spion dat de laatste vier finalisten een contract hebben moeten tekenen voor vijf jaar!” Maar dat was nog niet alles, ze wisten helemaal niet waar voor ze tekende! “De bedragen in het contract waren onherkenbaar gemaakt. Ze hebben dus allemaal moeten tekenen terwijl ze nog niet wisten wat ze zouden gaan verdienen… Wauw.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J U L I A (@juliaboschman_)

Lees ook
Veel kritiek op tv-programma K2 zoekt K3 na gebrek aan diversiteit in finale

Roze wolk

Yvonne spreekt uit eigen ervaring dat ze weet dat het niet om veel geld zal gaan. “Als je mijn K3-video hebt gezien op YouTube weet je dat ik in de tijd van Josje auditie heb gedaan voor K3 (voordat ik bij Telekids kwam) en toen moesten de laatste 30 meiden allemaal een contract tekenen, waarin een bedrag stond vermeld van 3200 euro bruto per maand.” En volgens Yvonne is dit voor een BN’er geen hoog salaris. Voor het harde werk dat de meiden moeten doen, vindt Yvonne dat ze veel meer moeten verdienen. “Ik lag net uit de finale, maar ik ken meiden die door waren en zijn gestopt met de audities omdat ze het te weinig vonden. Je moet namelijk ook je hele leven achterlaten en verhuizen nar België.” Voor het geld hoeft Julia het dus niet te doen, maar die zit voorlopig nog wel even op haar roze wolk.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Fem-Fem | Beeld: VTM