Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zó leuk! Droomkoppel uit ‘MAFS Australië’ Jules en Cameron ouders geworden van eerste kindje

Zó leuk! Droomkoppel uit ‘MAFS Australië’ Jules en Cameron ouders geworden van eerste kindje

Celebs
Zó leuk! Droomkoppel uit ‘MAFS Australië’ Jules en Cameron ouders geworden van eerste kindje

Terwijl er afgelopen zomer weinig spectaculairs op de buis was, was er wél dagelijks vuurwerk in ‘Married at First Sight Australië’. Wie fan is van de Nederlandse versie van het programma en nietsvermoedend aan deze overzeese variant begon, zal binnen mum van tijd met z’n mond vol tanden hebben gezeten. Het leek haast in niets op de (zo blijkt nu) brave productie uit eigen land en kent flink meer chaos en rumoer. Gelukkig werd er ondanks alle bizarre scenario’s die de revue passeerden toch ook daadwerkelijk liefde gevonden in de show, onder anderen door Cameron en Jules. Deze week is er prachtig nieuws over het mooie stel.

MAFS-baby

Jules Robinson en Cameron ‘Cam’ Merchant zijn ouders geworden van hun eerste kindje, een echte MAFS-baby. zijn niet langer met z’n tweeën. Afgelopen week is zoontje Oliver Chase Merchant geboren en het stel heeft het blijde nieuws met foto’s én video’s gedeeld op Instagram.

Love at first sight

“Voor jou zou ik het nog duizend keer overdoen, Oliver Chase Merchant”, schrijft Jules bij een mooie zwart-witvideo met beelden van tijdens en na de bevalling. “Onze kleine man is er eindelijk.” Nieuwbakken papa Cam vertelt bij zijn eerste vader-zoonfoto zowel Jules als de kleine man het goed maken. Het gezinnetje is thuis, waar Jules en Cam genieten van hun “liefdesbubbel”.

Lees ook
Ook met open mond ‘MAFS Australië’ gevolgd? Déze stellen zijn nog wel (én niet meer) samen

Sprookjeshuwelijk

Jules en Cam waren de highlight van seizoen 2019, dat in Nederland dus pas dit jaar is uitgezonden. Het kón bijna niet misgaan bij dit koppel. Hun hele experiment verliep voorbeeldig, die liefde spatte van het scherm en aan het einde van de show ging Cam zelfs op één knie voor de knappe roodharige en vroeg haar opnieuw met hem te trouwen. Inmiddels zijn de twee inderdaad opnieuw in het huwelijksbootje gestapt en als kers op de taart is er nu dus een kindje geboren. Wát een sprookje.

Op dit moment is een minstens zo spraakmakend nieuw seizoen van MAFS Australië te zien bij RTL8 en Videoland.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Hear me roar 🦁#mamalionessandhercub #proudmumma #newborn

Een bericht gedeeld door Jules (@julesrobinson82) op

Bron: Instagram | Beeld: iStock

Shoppen is altijd een goed idee