Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Dat wordt lachen: ‘Juf Ank’ in vrouwenversie van RTL’s ‘Foute Vrienden’

Dat wordt lachen: ‘Juf Ank’ in vrouwenversie van RTL’s ‘Foute Vrienden’

Celebs
Dat wordt lachen: ‘Juf Ank’ in vrouwenversie van RTL’s ‘Foute Vrienden’

RTL 5 gaat een vrouwelijke versie van het programma Foute vrienden maken. Actrice Ilse Warringa, bekend van haar rol als Juf Ank in De Luizenmoeder, is één van de vriendinnen, heeft RTL bekendgemaakt. De andere deelneemsters worden later bekendgemaakt.

Lees ook
Minstens zo grappig als de aflevering zelf: de reacties op de special van ‘De Luizenmoeder’

Primeur

Foute vrienden is wereldwijd te zien onder de naam Impractical jokers. Nederland is het eerste land dat met een vrouwenversie komt. Het programma is op 10 mei voor het eerst te zien.

Gênante opdrachten

Net als in Foute vrienden belandden de vriendinnen een voor een in allerlei vreemde situaties door opdrachten uit te voeren. Een van hen krijgt een oortje in en de andere fluisteren haar in wat zij moet zeggen of doen. Een verborgen camera registreert de reacties van nietsvermoedende voorbijgangers.

Succes met de mannen

Pim Muda, Albert Jan van Rees, Pepijn Gunneweg, Leo Alkemade en Tim Kamps zijn de gezichten van Foute vrienden, dat al drie seizoenen succesvol is. In de eerste twee seizoenen deed ook cabaretier Klaas van der Eerden mee.

Een kleine impressie van wat we kunnen verwachten:

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld: Hollandse Hoogte

Shoppen is altijd een goed idee