Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Bijzonder: niet alleen Josje maar óók haar zus is op dit moment zwanger

Bijzonder: niet alleen Josje maar óók haar zus is op dit moment zwanger

Bijzonder: niet alleen Josje maar óók haar zus is op dit moment zwanger

Babyboom in huize Huisman! Vorige week maakte Josje bekend in verwachting te zijn van haar eerste kindje en alsof dat nog niet speciaal genoeg is, laat de voormalig K3-zangeres nu zien dat ook haar zusje Arjette momenteel zwanger is.

Lees ook: Babynieuws! Voormalig K3-zangeres Josje Huisman is zwanger

In haar story op Instagram heeft Josje een foto gedeeld met haar zwangere zus die al een flinke babybuik heeft. In mei verklapte de zangeres dat Arjette al vijf maanden zwanger was. ‘Naast haar heb ik nog twee oudere zussen en twee broers, zij hebben allemaal al kinderen’, zei ze destijds tegen Libelle. ‘Arjette en ik zijn de jongsten, zij is de zus die het dichtst bij mij staat. Dat maakt het extra speciaal.’

Winterkind

Ook Josje zal haar kindje dit jaar nog ter wereld brengen. ‘Zo blij om te delen dat Cle en ik een kindje verwachten in de winter van 2018’, aldus de zangeres bij de bekendmaking van haar zwangerschap. Ze is nu ongeveer een jaar samen met Cle Gyimah, de vader van de toekomstige kleine spruit.

Josje en zus zwangerOp de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: HLN.be | Beeld: ANP, Instagram (@josjecoos)