Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Josje Huisman verklapt waarom ze geen herkenbare foto’s deelt van haar baby

Josje Huisman verklapt waarom ze geen herkenbare foto’s deelt van haar baby

Josje Huisman verklapt waarom ze geen herkenbare foto’s deelt van haar baby

Afgelopen december beviel voormalig K3-lid Josje Huisman van haar zoontje Kamari. Intussen is het jochie bijna vier maanden uit en hebben we al een paar keer een glimp van hem op mogen vangen, maar hij is nooit herkenbaar in beeld. En dat doet de zangeres niet onbewust.

Als je het Instagramprofiel van Josje Huisman bekijkt, zie je dat er maar weinig foto’s zijn van Kamari en daar heeft de blondine zo haar redenen voor. “Ja, ik ben bewust bezig met het niet laten zien van mijn baby”, vertelt ze in een interview met &C. “Het voelt nog niet zo goed.”

Beangstigend

Josje vindt het moeilijk om foto’s te delen vanwege het internet: “Op een of andere manier kunnen je foto’s overal terecht komen en het gaat nooit meer weg. Als we nu zijn naam googelen, dan staat elk ding wat ooit over hem gezegd is al online. Dat gaat nooit meer weg. Ik vind dat een beetje een beangstigende gedachte momenteel.”

Kriebels

Ze vertelt dat ze het toch ook wel moeilijk vindt om geen foto’s te delen. “Ik moet zeggen het kriebelt wel hoor, want hij is super schattig. Ik denk dat ik hem later misschien zelf laat kiezen.”

Lees ook:
Zien: Josje Huisman showt ontblote post-babybuik zónder Photoshop en filters

Kerstkindje

Op eerste kerstdag 2018 – 25 december – werd Josje de trotse moeder van de kleine Kamari. Dit heuglijke nieuws maakte ze bekend met een prachtige foto van het jochie, nadat ze eind juli van de daken schreeuwde in verwachting te zijn. Kamari is het eerste kindje van Josje en haar vriend Cle Gyimah, en zó ziet hij eruit.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron:RTL Boulevard | Beeld: ANP