Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Ex-K3-tje Josje terug op tv

Ex-K3-tje Josje terug op tv

Ex-K3-tje Josje terug op tv

Ex K3-tje Josje is na haar avontuur in de meidengroep op reis gegaan om na te denken over de volgende stap in haar carrière. Bij terugkomst schreef ze vol inspiratie haar eerste boek #DresscodeJosje en nu maakt de blondine binnenkort haar comeback op tv.

Wat nu?
In een openhartig interview met VIVA vertelt de 30-jarige zangeres en danseres dat ze het gevoel heeft gehad de afgelopen zes jaar geleefd te zijn door de business in de schijnwerpers bij K3. Nadat de groep stopte, viel dat alles ineens weg. ‘Soms denk ik: oei, en wat nu? Nu moet ik het allemaal zelf gaan doen, ik weet nog niet of ik dat leuk ga vinden.’

Liefde voor muziek
Gelukkig staat Josje alweer een nieuwe uitdaging te wachten, want de blondine zal binnenkort weer op televisie te zien zijn. Ze is namelijk één van de kandidaten in het derde seizoen van het Vlaamse tv-programma Liefde voor muziek.

Muzikale uitdaging
In het programma gaan allerlei bekende artiesten een week lang in een villa op een zomerse locatie muziek maken. Het doel? Bekende nummers van elkaar in een nieuw jasje steken. In het derde seizoen doen naast Josje ook Bart Peeters en Clouseau mee. Het programma wordt uitgezonden op de Vlaamse zender VTM.

Bron: Grazia

Lees ook: