Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Babynieuws! Josje Huisman is bevallen van een zoon

Babynieuws! Josje Huisman is bevallen van een zoon

Babynieuws! Josje Huisman is bevallen van een zoon

Josje Huisman is bevallen! Beschuit met muisjes voor voormalig K3-zangeres en haar vriend Cle Gyimah. De twee zijn namelijk trotse ouders geworden van hun eerste zoon.

Lees ook: Josje Huisman deelt foto van flinke babybuik

Het koppel heeft hun kersverse zoontje Kamari genoemd. Het kleine mannetje is op Eerste Kerstdag geboren, zo maakt het stel bekend op Instagram. Een echt kerstkindje dus!

Kamari

Vandaag deelt Gyimah een foto van het kleine voetje van zijn zoon op Instagram. ‘Kleine prins Kamari 25-12-2018’, schrijft hij erbij. Ook Josje zelf komt met een prachtige Instagrampost. ‘Hij is er! Geboren op 25-12-2018 lieve Kamari,’ staat er bij een foto van de kleine baby in een gehaakt truitje met streepjes. Kamari is het eerste kindje voor Josje en haar vriend. Eind juli maakten de twee bekend een baby te verwachten.

Relatie

De zangeres, die eerder deel uitmaakte van de meisjesgroep K3, is nu ongeveer anderhalf jaar samen met haar vriend, de 27-jarige Cle Gyimah. De kersverse vader woont in Amsterdam en heeft Ghanese roots. Voor haar relatie met Cle had Josje een relatie met Johnny de Mol.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: ANP

Shoppen is altijd een goed idee