Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Josje gaat weer uit de kleren!

Josje gaat weer uit de kleren!

Josje gaat weer uit de kleren!

Nu de K3-dagen van Jos definitief geteld zijn, hoeft ze zich niet meer in te houden. Zo poseerde de zangeres eerder al eens semi-naakt op haar eigen Instagramaccount, en ook voor de nieuwste Grazia laat ze stevig wat vlees zien.

Haar eerdere ‘naaktselfie’ heeft voor veel commotie gezorgd. Sommigen mensen waren er helemaal tegen omdat ze de blondine nog steeds zien als een lid van K3. Anderen kon het dan weer niets schelen. Ook Josje zelf had wat te zeggen over haar Instagramfoto. De blondine is blij met haar lichaam en schaamt zich er dan ook helemaal niet voor. Ze zag niet in waarom de foto choquerend overkwam en zegt dat ze gewoon zichzelf wil zijn. Ook op deze cover, haar allereerste, is ze gewoon trots. En gelijk heeft ze.

 

Toch wel een beetje trots; m’n eerste #Grazia cover!☺ #bodyissue

A photo posted by Josje Huisman Official (@josjecoos) on

 

Voor Grazia gaat Josje nu dus opnieuw uit de kleren en ze pronkt ze in bikini op de cover. Hoe de rest van de fotoshoot in zijn werk ging, kan je bekijken in onderstaande video. Zo draagt de zangeres nog een heleboel ander looks in het tijdschrift zelf. En laten we eerlijk zijn: dat doet ze goed.

Lees ook: