Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Jort Kelder onthult de ware reden achter zijn break-up van Lauren Verster

Jort Kelder onthult de ware reden achter zijn break-up van Lauren Verster

Jort Kelder onthult de ware reden achter zijn break-up van Lauren Verster

Vorig jaar zomer strandde de relatie van Jort Kelder en Lauren Verster, nadat er al langere tijd geruchten gingen dat de liefde tussen hen over zou zijn. Maar nu onthult de 51-jarige presentator de echte reden achter de breuk!

Pijnlijke situatie
Tijdens een interview met Radio 1 doet Jort Kelder een heftige onthulling over zijn ex. Want hij laat weten dat hij verwacht had dat zijn relatie met Lauren nog veel langer voort zou duren, en dat de break-up voor hem vrij onverwacht kwam. Dit was voor de ‘Hoe heurt het eigenlijk?’-presentator dan ook een zeer pijnlijke situatie.

De echte reden
In eerder interviews wilde Jort geen details geven over de reden van het einde van de relatie, en liet hij weten dat de relatie op een volwassen manier ten einde was gekomen. ‘Er is niets schokkends gebeurd, maar het ging tussen ons even niet meer,’ zo vertelde hij in december nog aan Privé. Maar nu blijkt dit toch niet helemaal waar te zijn.

Bedrogen
Lauren zou namelijk een scheve schaats gereden hebben. “Ja, die is gewoon met een ander gegaan”, vertelt hij openhartig in het interview. Het is niet de eerste keer dat één van de vriendinnen van Jort vreemd is gegaan. Acht jaar geleden ging zijn toenmalige vriendin Georgina Verbaan namelijk ook al vreemd. “Ik ben nu dus bewust single en ik ben ook vrouwloos en ik heb er even helemaal geen zin meer in, helemaal niet.”

Wijze les
Lauren heeft daarentegen wel een nieuwe liefde gevonden. Tijdens een interview met radio 2 vertelde ze haar hart verloren te hebben aan haar eigen cameraman Jasper. “Ik ben verliefd. De wijze les in het leven: je gooit de ene deur dicht en dan gaat de andere open.”

Bron: Grazia

Lees ook: