Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Jörgen Raymann vervanger Ruud de Wild

Jörgen Raymann vervanger Ruud de Wild

Jörgen Raymann vervanger Ruud de Wild

Een aantal weken geleden werd naar buiten gebracht dat radio-presentator Ruud de Wild na een dienstverband van 8 weken zou stoppen bij BRN. Zijn vervanger werd nog niet bekend gemaakt, maar nu is onthuld dat Jörgen Raymann Ruuds plaats zal overnemen bij het BRN-programma Ask Me Anything.

Formule werkt als een trein
Eind oktober heeft Ruud de Wild zijn laatste werkdag bij BRN, en zal hij het stokje overdragen aan Jörgen. Raymann, die bekend is door shows als ‘Raymann is laat’ en Dat ding van tante Es,’ is op 1 november voor het eerst op de radio te horen. “Voor mij is het heel leuk om na lange tijd weer radio te doen”, zegt hij. “Ik vind dat BNR Ask Me Anything zich in korte tijd tot een enorm interessant programma heeft ontwikkeld, waar ik graag aan meewerk. De formule werkt echt als een trein.”

Perfecte vervanger
Ook hoofdredacteur Sjors Fröhlich van BNR is zeer te spreken over de komst van de 50-jarige Jörgen. Frölich vertelt dat Raymann volgens hem de perfecte vervanger is voor de Wild. “Hij is nieuwsgierig en heeft een groot sociaal netwerk. Bovendien is het een ondernemer en begrijpt hij welke vragen er leven onder onze luisteraars”, zegt hij.

Ruud de Wild gaat na zijn vertrek aan de slag bij Radio 2.

Bron: RTL

Lees ook: