Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Johnny de Mol: ‘“Ik heb geen bucketlist omdat ik al zoveel heb meegemaakt.”

Johnny de Mol: ‘“Ik heb geen bucketlist omdat ik al zoveel heb meegemaakt.”

Johnny de Mol: ‘“Ik heb geen bucketlist omdat ik al zoveel heb meegemaakt.”

Presentator en acteur Johnny de Mol (37) presenteert een nieuwe programma, Een Laatste Reis’ genaamd. Hiervoor maakt hij bijzondere reizen met ongeneeslijk zieke mensen. De Mol vertelt echter in het AD Magazine, dat hij zelf geen reis meer op zijn bucketlist heeft staan.

In een container
De acteur vertelt dat hij geen bucketlist nodig heeft, omdat hij al zoveel dingen heeft meegemaakt in zijn leven. “Zet mij op Texel in een container met vier, vijf vrienden en ik vind het top. Meer heb ik niet nodig.” Johnny doet ook uit de doeken dat hij hoopt dat zijn uitvaart geen trieste bedoeling zal worden. “Ik heb een testament, ik wil begraven worden en mijn vrienden weten welke muziek ze voor mij moeten draaien en ze weten dat ik hoop dat mijn uitvaart een groot feest wordt.”

Kinderwens
Toch heeft de 37-jarige Johnny wél iets wat hij heel graag wil bereiken in zijn leven, en dat is vader worden. In het interview aan AD Magazine, vertelt hij:  “Ik heb nooit onder stoelen of banken gestoken dat ik vader zou willen worden. Het moment is er nu meer dan ooit, maar meer ga ik daar niet over zeggen”, vertelt Johnny, die sinds een paar maanden gelukkig is met zangeres en presentatrice Anouk van Schie. Zij heeft al een dochtertje van 3. “Mijn hele familie heeft haar al kunnen keuren en ze is meer dan goedgekeurd. We zijn helemaal happy.”

View this post on Instagram

This summer was Magic! My ❤️#gelukkig #happy

A post shared by Johnny De Mol (@johnnydemolofficial) on

Bron: Telegraaf

Lees ook: