Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Een derde kindje voor Johnny de Mol en zijn Anouk? Presentator open over gezinsuitbreiding

Een derde kindje voor Johnny de Mol en zijn Anouk? Presentator open over gezinsuitbreiding

Een derde kindje voor Johnny de Mol en zijn Anouk? Presentator open over gezinsuitbreiding

Van eeuwige vrijgezel naar toegewijde vader: het is Anouk van Schie gelukt om Johnny de Mol te temmen. De twee zijn vijf jaar en twee kinderen verder, en nog altijd gelukkig met elkaar. Komt er nog een derde kindje bij?

‘Op de gevoelige plaat’

“Een lange adem”, antwoordt Johnny als William Rutten hem in de online serie Op de gevoelige plaat vraagt wat Anouk heeft wat alle andere vrouwen niet hebben. De presentator was ooit een echte rokkenjager, maar inmiddels heeft hij alle wilde haren verloren. “De timing was perfect. Ik was echt wel uitgeraasd”, legt hij uit. “Ze kwam weer in mijn leven. Ik ken haar al heel lang, maar er is nooit iets gebeurd. Zij was alleenstaande moeder van een dochtertje van drie, en ik had heel erg respect voor haar hoe ze dat deed.” De vlam sloeg in de pan, en nu, vijf jaar later, zijn ze getrouwd en hebben ze twee kinderen.

Gezin compleet

Johnny vindt het geweldig om vader te zijn. “Vaderschap is het mooiste wat er is. Het is heel cliché, maar het is echt wel gaaf die twee boys.” Als het aan zijn vrouw Anouk ligt zou er nog wel een baby bij mogen komen, maar Johnny denkt daar anders over. “Wat mij betreft is het gezin compleet.” Het zijn tropenjaren, legt de presentator uit. “Maar wij klagen echt niet. We hebben een tuin, die kinderen hebben alles wat hun hartje begeert. Maar ik vind het wel goed zo.”

Lees ook
Opnames telefoongesprek Johnny de Mol en ex Shima Kaes gelekt: ‘Ik ben terecht heel hardhandig geweest’

‘Poging tot doodslag’

Afgelopen december kwam Johnny negatief in het nieuws toen bleek dat er opnames gelekt waren van een telefoongesprek tussen Johnny en ex Shima Kaes. In het fragment van tien seconden, dat op Twitter gedeeld werd, hoorde je Johnny zeggen: “Ik ben heel hardhandig geweest met je en fucking terecht.” Daarop reageert zijn ex-verloofde: “Je hebt mijn mond vastgehouden, je hebt me de kamer gewoon niet uit laten gaan en je hebt me gewoon helemaal door elkaar geschud en ik heb gewoon een blauw oog gehad.” De presentator bevestigt dit: ‘Precies’.” Zijn gesprek met William Rutten is het eerste interview dat Johnny, die zich maandenlang gedeisd hield, geeft na alle commotie.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door William Rutten (@williamrutten)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Johnny De Mol (@johnnydemolofficial)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Johnny De Mol (@johnnydemolofficial)

Bron: STORY | Beeld: BrunoPress