Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Johnny de Mol deelt prachtige gezinsfoto en uit zijn zorgen om zijn familie

Johnny de Mol deelt prachtige gezinsfoto en uit zijn zorgen om zijn familie

Johnny de Mol deelt prachtige gezinsfoto en uit zijn zorgen om zijn familie

Johnny de Mol deelt een een prachtige foto van zijn gezin op social media. De presentator geeft aan zich zorgen te maken over zijn vrouw, zijn kinderen en zijn ouders sinds de komst van het coronavirus. Toch wil hij graag kijken naar de positieve dingen en steekt hij zijn volger een hart onder de riem.

“Lieve allemaal, wat een bizarre tijd dit, bijna onwerkelijk. Allereerst mijn dank naar alle mensen in de zorg, de transport en de supermarkten. Jullie werk wordt zeker opgemerkt, respect!!” begint Johnny zijn bericht. “Net als de meeste mensen zijn we met het gezin de afgelopen tijd voornamelijk binnen gebleven. Ik maakte me het meeste zorgen om mijn familie, mijn vrouw, mijn kinderen en mijn ouders.”

Meer positiviteit

Johnny laat in zijn bericht weten dat de kwetsbare mensen in Nederland hem niet onberoerd laten. “Ik wou dat ik meer kon doen. Dat gevoel is behoorlijk frustrerend maar je wil en mag niemand in gevaar brengen. Goed om te focussen op alle dingen die je nu wél kan doen, eenzame ouderen, vergeten kinderen, vluchtelingen en mensen die heel erg ziek zijn bellen/facetimen en even naar ze luisteren en ze moed in spreken. Kortom een beetje positiviteit brengen!”

Lees ook: Zien: dit is de onbekende zus van Johnny de Mol

The Passion

Positiviteit brengen, dat gaat Johnny binnenkort doen. “Dit laatste mag ik nu op een grotere schaal doen, en wel met een van de bekendste verhalen aller tijden… een verhaal over liefde , kracht en hoe angst te overwinnen!! Het verhaal van Jezus, The Passion….” De eer is aan Johnny dit jaar om het bekende verhaal te vertellen. Door het coronavirus is de invulling van The Passion dit jaar wel een beetje anders. “Samen met de schrijvers nemen we de hele situatie mee waarin iedereen zich nu bevindt en proberen we middels 9 jaar beelden er een bijzondere avond van te maken. Wat een ontzettende eer om dit te mogen doen. Samen zijn we sterk.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Lieve allemaal, wat een bizarre tijd dit, bijna onwerkelijk. Allereerst mijn dank naar alle mensen in de zorg, de transport en de supermarkten. Jullie werk wordt zeker opgemerkt, respect!!Net als de meeste mensen zijn we met het gezin de afgelopen tijd voornamelijk binnen gebleven. Ik maakte me het meeste zorgen om mijn familie, mijn vrouw, mijn kinderen en mijn ouders. Maar ook alle kwetsbare mensen in Nederland laten mij niet onberoerd. Ik wou dat ik meer kon doen. Dat gevoel is behoorlijk frustrerend maar je wil en mag niemand in gevaar brengen. Goed om te focussen op alle dingen die je nu wél kan doen, eenzame ouderen, vergeten kinderen, vluchtelingen en mensen die heel erg ziek zijn bellen/ facetimen en even naar ze luisteren en ze moed in spreken. Kortom een beetje positiviteit brengen. Dit laatste mag ik nu op een grotere schaal doen, en wel met een van de bekendste verhalen allertijden… een verhaal over liefde, kracht en hoe angst te overwinnen!!Het verhaal van Jezus, The Passion…. alsnog gaan we dit verhaal vertellen en ik denk juist NU, heel erg belangrijk. Samen met de schrijvers nemen we de hele situatie mee waarin iedereen zich nu bevindt en proberen we middels 9 jaar beelden er een bijzondere avond van te maken. Wat een ontzettende eer om dit te mogen doen . Samen zijn we sterk ❤️? #thepassion #npo1 #9april

Een bericht gedeeld door Johnny De Mol (@johnnydemolofficial) op 3 Apr 2020 om 9:58 (PDT)

Happy family

In april 2018 werden Anouk en Johnny de trotse ouders van hun eerste kindje samen, genaamd Johnny. Een aantal maanden later, in oktober, stapten de twee in het huwelijksbootje. Ze gaven elkaar het jawoord op een droomlocatie in de Algarve, Portugal, in het bijzijn van tout bekend Nederland. Vlak voor de kerstdagen van 2019 verwelkomde het stel hun tweede zoon, Fender. Uit een eerdere relatie heeft Anouk al een dochter die luistert naar de naam Kiki.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story |  Beeld: Brunopress, Instagram