Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Vakantie vierende John Legend en Chrissy Teigen in paniek na aardbeving Indonesië

Vakantie vierende John Legend en Chrissy Teigen in paniek na aardbeving Indonesië

Vakantie vierende John Legend en Chrissy Teigen in paniek na aardbeving Indonesië

De aardbeving op het Indonesische Lombok heeft ook de toeristen op Bali flink doen schrikken. Zo ook John Legend en zijn vrouw Chrissy Teigen, die daar met hun twee kinderen, Luna (2) en Miles (0), vakantie vieren. Het gezin heeft een paar angstige uren doorstaan, zo blijkt uit verschillende tweets van Chrissy.

Lees ook
Chrissy Teigen showt lichaam na tweede bevalling en maakt enorm statement

‘Ik probeer rustig te blijven’

Het model gaf een live-verslag van de gebeurtenissen via meerdere tweets, waarin ze liet weten bang te zijn voor dat wat er gaande was. “Bali trilt, dit was het dan”, schrijft ze, om daar mede te delen dat het weer even rustiger werd. Niet lang daarna volgden er weer een aantal bevingen, waarover Teigen twittert: “Ik probeer rustig te blijven, maar jeetje…oh nee, daar komt er nog een. Lieve Heer, houd hier alsjeblieft mee op.”

Naschokken

Een paar uur later laat de vrouw van John Legend weten “dat er inmiddels acht naschokken zijn geweest”. De familie is veilig, schrijft ze. “Ik denk aan iedereen om ons heen, speciaal aan de mensen op Lombok.”

‘Aandacht voor echte slachtoffers’

Hoewel het posten van dergelijk tweets natuurlijk vragen is om media-aandacht, heeft Chrissy inmiddels laten weten dat ze wil dat de Amerikaanse en Britse tabloids niet meer over haar schrijven. Ze wil liever dat er aandacht is voor de echte slachtoffers. “Maak alsjeblieft geen nieuwsberichten meer over ons”, zo roept ze op via nieuwe tweets. “Schrijf over diegenen die in gevaar zijn en deel informatie om mensen in nood te helpen.”

Slachtoffers

Het aantal dodelijke slachtoffers van de aardbeving van gisteren bij het Indonesische eiland Lombok is opgelopen tot zeker 91. Honderden anderen raakten gewond.

just being my sweet, peaceful self

Een bericht gedeeld door chrissy teigen (@chrissyteigen) op

my girl

Een bericht gedeeld door chrissy teigen (@chrissyteigen) op

cooking school graduates!!

Een bericht gedeeld door chrissy teigen (@chrissyteigen) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Hollandse Hoogte