Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > UPDATE: Jody Bernal overladen met kritiek om foto dochtertje

UPDATE: Jody Bernal overladen met kritiek om foto dochtertje

UPDATE: Jody Bernal overladen met kritiek om foto dochtertje

Zanger Jody Bernal ligt onder vuur nadat hij een familiefoto op Instagram plaatste. Fans reageerden niet met positieve comments op het gezellige kiekje, maar overlaadden hem met kritiek. De reden? Onverantwoordelijk ouderschap. Oei!

Op de scooter
De Que Si Que No-zanger plaatste een foto op Instagram waarop hij een samen met zijn vrouw en dochtertje te zien is. De drie genoten volop van de zon en besloten een dagje de stad in te gaan. Het onderschrift van de foto luidt: ‘Voor het eerst met z’n drieën op de scooter de stad in!’ Maar zijn fans vonden die actie echter levensgevaarlijk en vooral onverantwoord.

Kritiek
Op de foto is te zien hoe de vrouw van Jody achter op de scooter zit, met hun dochtertje in een draagzak op haar buik. De reacties op de foto zijn niet mis: ‘Zo’n klein kindje op de scooter vind ik toch wel gevaarlijk’ en ‘Oeiiiiii wat jullie doen ok, maar denk aan het kind. Dit mag zelfs niet’ is een greep uit de comments die zijn volgers onder de foto plaatste.

Bekijk de foto hieronder.

UPDATE 26/09:
Intussen heeft Jody Bernal gereageerd op alle kritiek op zijn Instagramfoto. De zanger is het totaal niet eens met de negatieve comments en snapt niet goed waar alle ophef om te doen is. Dit laat hij weten door opnieuw een foto op Instagram te plaatsen, maar dan van ouders die met twéé kinderen op een scooter zitten. Onder de foto schrijft hij: ‘Even naar de buurtsuper en dan zo veel ophef, het kan erger.’

Bekijk Jody’s reactie hieronder.

 

Bron: Grazia, Instagram

Lees ook: