Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Hoera! Zoontje Jim Bakkum en Bettina Holwerda mag acht kaarsjes uitblazen

Hoera! Zoontje Jim Bakkum en Bettina Holwerda mag acht kaarsjes uitblazen

Celebs
Hoera! Zoontje Jim Bakkum en Bettina Holwerda mag acht kaarsjes uitblazen

Vandaag is een feestelijke dag voor Jim Bakkum en Bettina Holwerda. Hun zoon Lux mag vandaag acht kaarsjes uitblazen en deze bijzondere gebeurtenis zorgt voor veel emoties bij beide ouders. 

Zoontje Jim Bakkum jarig

“De tijd gaat veel te snel…,” concludeert Jim in zijn post op Instagram. Onze grote stoere jongen is vandaag alweer 8. Ik probeer nog van ieder moment te genieten waarvan ik weet dat ze over een paar jaar niet meer bestaan.”

Innerlijke evenbeeld

Toch weet dat Jim ook weer nieuwe bijzondere momenten horen bij deze leeftijd. Hij vervolgt zijn post met: “Maar dan gaat er ook weer een nieuwe wereld open. Ik kan niet wachten. Wat hou ik intens veel van deze jongen. Mijn innerlijke evenbeeld. Lux 💡💙 ”

Eerste zwangerschap

Ook moeder Bettina kan deze dag niet onopgemerkt voorbij laten gaan en schrijft een prachtig stukje tekst op haar Instagram waarin ze terugblikt op haar eerste zwangerschap: “Nu, 8 jaar geleden, lag Lux net een paar uurtjes in m’n armen. Na een lange nacht met een weeënstorm die niet leek te eindigen en een ontsluiting die niet leek te beginnen.”

Lees ook
Kinderen Jim Bakkum en Bettina Holwerda groeien als kool: stel deelt nieuwe, zoete gezinsfoto

Ze beschrijft haar gevoelens die ze kreeg toen ze voor het eerst moeder werd. “Die eerste keer moeder worden en dat nieuwe leven vond ik een shock, maar de meest prachtige, liefdevolle shock van de wereld. En nu is Lux jarig en Lux is 8. En hoeveel ik die kleine baby-Lux en die eerste keer moeder worden ook kan missen af en toe, hoe dankbaar ben ik voor het feit dat we het allemaal mee mogen maken en dat hij groter mag groeien,” aldus Bettina.

Lieve felicitaties

De felicitaties voor het ventje stromen binnen. Zo laat Lieke van Lexmond weten: “Zo lief geschreven. Onbeschrijfelijke liefde toch beschreven. ❤️  Gefeliciteerd” en Chantal Janzen schrijft “Ooooh lieve grote Lux! Gefeliciteerd 🎉❤️ ” Ook collega’s Vajen van den Bosch, Juvat Westendorp en Jan Kooijman laten hun lieve felicitaties achter.

Gezin

Jim en Bettina leerden elkaar kennen achter de schermen bij de musical Grease en zijn sinds 2011 getrouwd. Samen heeft het stel drie kinderen: zoon Lux (8), en dochtertjes Posy (5) en Molly (1).

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door J I M B A K K U M (@jimbakkum)

Bron: Instagram | Beeld: Instagram, BrunoPress

Shoppen is altijd een goed idee