Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Jim Bakkum deelt vertederende vakantiefoto met gezin: ‘Tranen in mijn ogen als ik deze zie’

Jim Bakkum deelt vertederende vakantiefoto met gezin: ‘Tranen in mijn ogen als ik deze zie’

Jim Bakkum deelt vertederende vakantiefoto met gezin: ‘Tranen in mijn ogen als ik deze zie’

Nu de opnames voor de film ‘Casanova’s’ erop zitten voor Jim Bakkum (32), is hij samen met zijn gezin naar een zonnig oord vertrokken. Ultieme ontspanning er alleen niet bij met drie kinderen, maar dat neemt de zanger en acteur maar al te graag voor lief. 

Gezinsvakantie Jim Bakkum

Op Instagram deelt Jim een zoete strandfoto waarop hij samen met zijn kinderen Lux, Posy en Molly te zien is. “Vakantie met mijn aapjes”, begint de trotse vader bij de foto. “Iedere minuut heeft iemand een vraag. Wil iemand iets. Trekt iemand aan je. Hangt er iemand aan je. Heeft iemand honger. Valt iemand. Heeft iemand pijn. Moet iemand naar de wc of heeft een volle luier. Heeft iemand het koud. Of heeft iemand het te warm.”

Mooie momenten

Daarentegen zijn er genoeg dingen die de ‘mindere momenten’ in één klap goedmaken. “Maar krijg je ook onverwachte (voorhoofd)kusjes. Onverwachte knuffels. Zegt iemand dat het ‘de leukste dag éver was’. Zie je op een gezichtje de gelukkigste lach die er bestaat. Zie je zes oogjes die zeggen dat jij het belangrijkste in hun leven bent.”

Tranen

“Natuurlijk, de vakanties zijn niet meer om lekker tot rust te komen, maar ik neem me altijd maar voor dat over niet al te lange tijd ik deze tijden zal missen. Wanneer ze niet meer mee willen en met hun vrienden of vriendinnen naar feestoorden willen”, ziet Bakkum in. “Soms kan je door alle chaos niet meer objectief kijken naar wat er nou allemaal om je heen krioelt. Maar als ik deze foto zie krijg ik gewoon tranen in mijn ogen. Drie kleine lijfies. Van ons, Bettina Holwerda.”

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Vakantie met mijn aapjes; Iedere minuut heeft iemand een vraag. Wil iemand iets. Trekt iemand aan je. Hangt er iemand aan je. Heeft iemand honger. Valt iemand. Heeft iemand pijn. Moet iemand naar de wc of heeft een volle luier. Heeft iemand het koud. Of heeft iemand het te warm. Maar krijg je ook onverwachte (voorhoofd) kusjes. Onverwachte knuffels. Zegt iemand dat het ‘de leukste dag éver was’. Zie je op een gezichtje de gelukkigste lach die er bestaat. Zie je 6 oogjes die zeggen dat jij het belangrijkste in hun leven bent. • Natuurlijk, de vakanties zijn niet meer om lekker tot rust te komen, maar ik neem me altijd maar voor dat over niet al te lange tijd ik deze tijden zal missen. Wanneer ze niet meer mee willen en met hun vrienden of vriendinnen naar feestoorden willen. Soms kan je door alle chaos niet meer objectief kijken naar wat er nou allemaal om je heen krioelt. Maar als ik deze foto zie krijg ik gewoon tranen in mijn ogen. 3 kleine lijffies. Van ons. @Bettina_Holwerda. ❤️

Een bericht gedeeld door J I M B A K K U M (@jimbakkum) op

Gezin

Jim en Bettina leerden elkaar kennen achter de schermen bij de musical Grease en zijn sinds 2011 getrouwd. Samen heeft het stel drie kinderen: zoon Lux (7), en dochtertjes Posy (5) en Molly (1).

Lees ook
Herkenbaar voor álle ouders: Jim Bakkum deelt hilarische foto’s van viering trouwjubileum

Jim als vader

Begin dit jaar deed Jim in Flair een boekje open over het vaderschap. Of hij de vader is die hij zelf ook heeft gehad? “Ik kom uit een traditioneel gezin, mijn vader werkte, mijn moeder was thuis”, aldus de acteur en zanger. “Ik ben op een bepaalde manier verantwoordelijker dan mijn eigen vader. En dan in de zin van dat ik elke zaterdag langs de lijn sta, mijn kinderen naar school breng en bij elk tienminutengesprek probeer aan te schuiven. Mijn vader deed dat niet, omdat hij van ’s morgens vroeg tot aan het einde van de dag werkte. Mijn broer wordt nu vader en dat vind ik geweldig. Maar hij is heel anders dan ik. Ik ben zo’n gevoelssukkel die daar dan heel erg mee bezig is en het een heel ding vind, hij staat er veel nuchterder in en denkt: waar maak je je druk om?”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Dream Girl ?

Een bericht gedeeld door J I M B A K K U M (@jimbakkum) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Aai papa, aaaai ?

Een bericht gedeeld door J I M B A K K U M (@jimbakkum) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Het is niet iedere dag dat je knuffelt met twee goudblonde kindjes én een pot vitaminepillen hoor. Hashtag blessed.

Een bericht gedeeld door J I M B A K K U M (@jimbakkum) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Vandaag eindelijk weer eens wat 1-op-1 tijd doorgebracht met deze jongen. De liefste jongen. In ons gezin is het iedere dag drukker dan druk. Alles en iedereen moet voorzien worden van van alles en nog wat. Maar vanmiddag besefte ik maar weer even hoe belangrijk het is om de tijd te nemen voor dingen. Helemaal in een periode waar de tijd er ís voor ons. En ik geef eerlijk toe; ik mis mijn werk verschrikkelijk. En de onzekerheid maakt me af en toe gek. Maar dit soort momenten zijn heilig. Alles. De natuur in met Lux. In alle rust. Zonder schreeuwende of gillende meisjes om ons heen. ? Gewoon samen. Papa en Lux. ‘De twee vreetzakken die zijn gaan picknicken’ (zijn woorden ?) ?

Een bericht gedeeld door J I M B A K K U M (@jimbakkum) op

Beeld: Brunopress, Instagram