Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Jim Bakkum blikt terug op bizarre ‘Idols’-periode: ‘Er zijn in die tijd heel wat gekke dingen gebeurd’

Jim Bakkum blikt terug op bizarre ‘Idols’-periode: ‘Er zijn in die tijd heel wat gekke dingen gebeurd’

Jim Bakkum blikt terug op bizarre ‘Idols’-periode: ‘Er zijn in die tijd heel wat gekke dingen gebeurd’

Van zanger tot acteur en musicalster: dat Jim Bakkum (33) van alle markten thuis is, moge duidelijk zijn. In eerste instantie kennen we hem natuurlijk dankzij zijn deelname aan het eerste seizoen van ‘Idols’, toen hij naast Jamai Loman (34) in de finale stond. Op die bijzondere periode blikt Jim terug op Instagram en daarbij verklapt hij welke ‘gekke dingen’ er allemaal gebeurd zijn destijds.

Jim Bakkum ‘Idols’

Jim was pas vijftien jaar oud toen hij meedeed aan Idols en in één klap veranderde in een bekende Nederlander. “Er zijn in die tijd heel wat gekke dingen gebeurd. Ik zou er echt een boek over kunnen schrijven”, vertelt de zanger over die periode. Fans haalden namelijk behoorlijk wat bijzondere acties uit. Zo belden ze zijn hele gezin plat, waardoor ze thuis een nieuw telefoonnummer moesten nemen.

Politie te paard

Daar bleef het niet bij. In die tijd waren er een hoop fans die het liefst 24/7 bij Jim in de buurt waren en probeerden ze voor zijn ouderlijke woning te slapen. Ook gilden ze ontzettend hard, waardoor zijn team uit voorzorg constant oordopjes droeg. “En er was politie te paard als we wegreden van een optreden.”

Lees ook
Jim Bakkum ontdekt verborgen talent van Yolanthe Cabau (en fans gieren het uit)

Peppi en Kokki

Niet alleen in zijn Instagram Stories maar ook in zijn feed blikt Jim terug op zijn Idols-tijd. “Peppi en Kokki, 2003”, schrijft bij bij een foto met zijn mede-finalist én winnaar Jamai. Ook hij deelt hetzelfde kiekje op social media. “Een keiharde throwback naar 2003!! DIE BRIL weer scheef”, schrijft hij al spottend. “Good memories.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Peppi en Kokki, 2003. @JamaiLoman 🙏🏼

Een bericht gedeeld door J I M B A K K U M (@jimbakkum) op

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee