Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Jim Bakkum blikt met video terug op ‘Idols’-tijd: ‘Vandaag is het 18 (!) jaar geleden dat ik auditie deed’

Jim Bakkum blikt met video terug op ‘Idols’-tijd: ‘Vandaag is het 18 (!) jaar geleden dat ik auditie deed’

Celebs
Jim Bakkum blikt met video terug op ‘Idols’-tijd: ‘Vandaag is het 18 (!) jaar geleden dat ik auditie deed’

Jim Bakkum (33) kennen we inmiddels als zanger, acteur én musicalster, maar ooit is hij begonnen bij een talentenshow. Dankzij zijn deelname aan ‘Idols’ werd hij op vijftienjarige leeftijd bekend bij het grote publiek. Op Instagram blikt hij terug op zijn auditie, die precies achttien jaar (!) geleden plaatsvond.

Jim Bakkum in ‘Idols’

Met een video van de auditie kijkt Jim terug op het zenuwslopende moment van jaren geleden. “Vandaag is het achttien (!) jaar geleden dat deze vijftienjarige kleuter met knikkende knietjes tegenover Henkjan, Eric, Jerney en Edwin stond”, begint de duizendpoot bij het filmpje. “Ik blijf hier ieder jaar op terugblikken, omdat het voor mij het begin was van hoe mijn leven er zou gaan uitzien.”

Dankbaar

De zanger blijft het speciaal vinden om zijn doorbraak op beeld te hebben. “Kijkend naar mezelf, dat bleue, verlegen joch met zijn veel te warme coltrui. Nog geen idee wat er stond te gebeuren. Als ik deze dag kon overdoen, zou ik het gelijk doen. Lieve mensen, dank voor al die jaren. Dank voor het leven van mijn droom. Al achttien jaar. Vergeet nooit waar je vandaan komt.”

Als de dag van gisteren

Fans van Jim reageren massaal onder de post en kunnen zich het moment nog al te goed herinneren. “Superleuk… weet het nog als de dag van gisteren”, luidt een van de vele reacties. En: “Ohhh ik kan me dit moment nog zo goed herinneren… bizar dat het alweer zo lang geleden is!”

De tekst gaat verder onder de video.

Lees ook
Jim Bakkum blikt terug op bizarre ‘Idols’-periode: ‘Er zijn in die tijd heel wat gekke dingen gebeurd’

Gekke dingen gebeurd

Een week geleden blikte Jim ook al terug op zijn Idols-periode. Dit deed hij niet alleen door een foto met zijn medefinalist Jamai Loman te delen, maar ook door te vertellen over alle “gekke dingen” die destijds gebeurd zijn. “Ik zou er echt een boek over kunnen schrijven”, aldus de zanger over die periode. Fans haalden namelijk behoorlijk wat bijzondere acties uit, zo blijkt uit zijn verhaal op social media.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Peppi en Kokki, 2003. @JamaiLoman 🙏🏼

Een bericht gedeeld door J I M B A K K U M (@jimbakkum) op

Beeld: Bart Honingh voor Flair, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee