Je bent hier: Home > Celebs > Jim Bakkum blikt terug op 2019 met prachtige foto van zwangere Bettina

Jim Bakkum blikt terug op 2019 met prachtige foto van zwangere Bettina

Celebs
Jim Bakkum blikt terug op 2019 met prachtige foto van zwangere Bettina

Op de laatste dag van 2019 staat Jim Bakkum (32) stil bij een van de belangrijkste dingen in zijn leven: zijn gezin, waar dit jaar de kleine Molly bij is gekomen. De zanger en acteur blikt terug op een aantal bijzondere jaren met een foto van ‘zijn’ zwangere Bettina (40), en zet haar flink in het zonnetje.

“Ik kan natuurlijk nu een hele rits aan dingen opnoemen op het gebied van werk die allemaal geweldig waren. En dat wás het ook, echt!”, begint Jim bij de foto. “Maar als ik dan naar deze foto kijk, mijn vrouw die hier vlak voor haar bevalling in maart, al met beginnende weeën, even staat te poseren of het niks is, dan denk ik; al die geweldige dingen op werkgebied had ik niet eens kunnen doen zonder deze hier.”

Trots

Hij vervolgt: “Moeder van drie kinderen, die zorgt dat alles reilt en zeilt thuis en dat gaat écht niet vanzelf kan ik je melden. Zo trots op haar.”

Compleet gezin

Gezien het einde van 2019 het einde van het decennium betekent, blikt Jim ook daarop terug. “Ik mocht het afsluiten met een geweldig (doch heftig) jaar en het compleet maken van ons heerlijke, chaotische, liefdevolle gezin. Lux, Posy en Molly zijn allen ‘10’ kindjes en wat ben ik trots op ze.” De man van Bettina sluit af met wijze woorden. “VOORZICHTIG VANAVOND en thanks voor een altijd positief, gezellig sfeertje op mijn Insta. Jullie zijn altijd lief. HAPPY NEW YEAR.”

Lees ook
Jim Bakkum staat stil bij het begin van zijn carrière

Gezin

Jim en Bettina leerden elkaar kennen achter de schermen bij de musical Grease en zijn sinds 2011 getrouwd. Samen heeft het stel drie kinderen: zoon Lux (7), en dochtertjes Posy (4) en Molly (10 maanden).

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ik kan natuurlijk nu een hele rits aan dingen opnoemen op het gebied van werk die allemaal geweldig waren. En dat wás het ook, echt! Maar als ik dan naar deze foto kijk, mijn vrouw die hier vlak voor haar bevalling in maart, al met beginnende weeën, even staat te poseren of het niks is, dan denk ik; al die geweldige dingen op werkgebied had ik niet eens kunnen doen zonder deze hier. Moeder van 3 kinderen, die zorgt dat alles reilt en zeilt thuis en dat gaat écht niet vanzelf kan ik je melden. Zo trots op haar. • 2019 is het eind van de 10’s en ik mocht dit decennium afsluiten met een geweldig (doch heftig) jaar en het compleet maken van ons heerlijke, chaotische, liefdevolle gezin. Lux, Posy en Molly zijn allen ‘10’ kindjes en wat ben ik trots op ze… VOORZICHTIG VANAVOND en thanks voor een altijd positief, gezellig sfeertje op mijn Insta. Jullie zijn altijd lief. HAPPY NEW YEAR 🥂🧡

Een bericht gedeeld door J I M B A K K U M (@jimbakkum) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: ANP, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee