Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Jim Bakkum ontdekt verborgen talent van Yolanthe Cabau (en fans gieren het uit)

Jim Bakkum ontdekt verborgen talent van Yolanthe Cabau (en fans gieren het uit)

Jim Bakkum ontdekt verborgen talent van Yolanthe Cabau (en fans gieren het uit)

Dat Jim Bakkum (33) en Yolanthe Cabau (35) de grootste lol hebben tijdens de opnames van hun nieuwe film ‘Just Say Yes’, moge duidelijk zijn. Daarnaast heeft de acteur en zanger een wel heel bijzonder talent van zijn tegenspeelster ontdekt, waarvan hij het bewijs op Instagram plaatst.

Jim en Yolanthe

De meest recente post van Jim bestaat uit een foto met Yolanthe en een video van de brunette. “Gisteren alweer de laatste draaidag van Just Say Yes gehad”, begint Bakkum. “Eigenlijk al mijn scènes met deze vrouw, Yolanthe Cabau, gefilmd en dat was echt één groot feest.”

Speciaal talent Yolanthe

Hij vervolgt: “Maar ze verbaasde me pas echt met een ánder speciaal talent. Swipe als je diep in je ziel geraakt wil worden.” Te zien is hoe Jim en Yolanthe in een lift meezingen met I Will Always Love You van Whitney Houston. Of ja zingen, zingen: Cabau moet vooral heel hard lachen en probeert er onderuit te komen door te neuriën.

Lekker gek

Volgers van Bakkum kunnen hard lachen om de video. “Hahaha, heerlijk! Thanks Jim”, reageert een fan. Een ander vult al lachend aan: “Heerlijk toch… je leeft maar één keer. Doe eens lekker gek.”

De tekst gaat verder onder de post.

Lees ook
Kinderen Jim Bakkum en Bettina Holwerda groeien als kool: stel deelt nieuwe, zoete gezinsfoto

Zoontje

Yolanthe zelf deelt ook nog een update vanaf de set: haar zoontje Xess Xava kwam de actrice namelijk weer een bezoekje brengen. “Today my little big love came to visit me on set and that made me so happy! He’s my all, my hero, my heart!”, laat ze weten. Ook haar vierjarige mannetje maakt zijn opwachting in Just Say Yes. Het is wel een klein rolletje, waarbij hij waterballonnen op zijn moeder mag gooien.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Today my little big love came to visit me on set and that made me so happy!! He’s my all, my hero, my heart! ❤️

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram