Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Oelala: Jim Bakkum had een relatie met déze Idols-zangeres

Oelala: Jim Bakkum had een relatie met déze Idols-zangeres

Oelala: Jim Bakkum had een relatie met déze Idols-zangeres

Zaterdag was een grote dag voor Jim Bakkum. Hij had namelijk de boekpresentatie van zijn biografie ‘De Weg Naar Bakkum’ en naast dat hij te lieve content plaatste van hem en zijn gezinnetje, kwamen er ook heel wat juicy dingen naar boven die te lezen zijn in zijn boek. Wat voor juicy dingen dan? Nou, het blijkt dus dat Jim tijdens zijn wilde Idols-jaren een geheime relatie had met déze zangeres die ook meedeed aan het programma. 

Jim Bakkum had een relatie met déze Idols-zangeres

Jim vertelde ons eerder op Instagram al dat we wat ‘heftige’ dingen konden verwachten in zijn boek, wat betreft relaties. Zangeres Samantha Steenwijk mocht voor RTL Boulevard alvast een stukje uit de biografie voorlezen en deelde nét een stukje waar we allemaal graag wat meer info over wilden. Samantha: “Daar staat iets in, dat vind ik heel leuk, want ik keek ook Idols in die tijd. Daar had je Marieke van Ginneken en dáár had hij dus een relatie mee.”

Marieke van Ginneken

De reden dat deze relatie niet algemeen bekend was, was omdat ze het samenzijn van Jim en Marieke liever binnen vier muren hielden. Het bleek dat Jim vijftien was, en Marieke 23. Oeps. “Dat mocht natuurlijk nóóit naar buiten, want dat leeftijdsverschil was veel te groot. Uiteindelijk is dat op de klippen gelopen en toen kwam Gaby Blaaser.

De tekst gaat verder onder de video. 

De relatie met Gaby Blaaser

In diezelfde uitzending liet Gaby zich ook nog even uit over Jims boek. Het bleek dat Blaaser het soms best moeilijk had als ‘het vriendinnetje van’. “Ik was het vriendinnetje van Jim en ik werd natuurlijk wel gehaat omdat heel Nederland verliefd op hem was. Ik kreeg regelmatig scheldwoorden en middelvingers naar mijn hoofd. Ik heb daar wel een flinke klap van gekregen, dat dat gebeurde.”

Lees ook
Jim Bakkum over zijn vorige relaties: ‘Ik heb me nooit met strippers op een hotelkamer laveloos gedronken’

Gelukkig gezinnetje

Natuurlijk weten we dat het met de relatie van Jim allemaal goed is afgelopen. Hij en Bettina Holwerda zijn alweer tien jaar getrouwd en hebben de drie schattigste kinderen óóit. Jims boek verschijnt binnenkort, dus voor nu moeten we nog even wachten op meer juicy details van Jim.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J I M B A K K U M (@jimbakkum)

Bron: Superguide, Instagram | Beeld: Brunopress, Instagram