Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Jim Bakkum over zijn vorige relaties: “Ik heb me nooit met strippers op een hotelkamer laveloos gedronken”

Jim Bakkum over zijn vorige relaties: “Ik heb me nooit met strippers op een hotelkamer laveloos gedronken”

Jim Bakkum over zijn vorige relaties: “Ik heb me nooit met strippers op een hotelkamer laveloos gedronken”

Al 10 jaar is Jim Bakkum gelukkig getrouwd met Bettina Holwerda. Het vrijgezellenleven heeft de acteur dus al een lange tijd achter zich gelaten. In een interview met Beau Monde is de acteur openhartig over zijn liefdesleven voor hij een relatie kreeg met Bettina. 

Liefde Zonder Grenzen

In de onlangs uitgebrachte Nederlandse rom-com Liefde Zonder Grenzen speelt Jim een van de hoofdrollen. Dit is een totaal andere soort rol dan dat Jim gewend is. “Ik speel Maarten, die al jaren gelukkig getrouwd lijkt te zijn met Sanne (Melissa Drost, red). Maar hij leidt een dubbelleven, want hij is verliefd geworden op Hugo (gespeeld door Freek Bartels, red.), een vriend van zijn zusje. Hij zoekt de grenzen van zijn gevoelens op, en dat zorgt voor problemen met zijn vrouw thuis. Zijn vader is heel bekrompen; die zou hem zomaar eens de grond in kunnen trappen als hij achter zijn dubbelleven komt.”

8 jaar leeftijdsverschil

Jim heeft zelf ook ervaren hoe het is om een relatie te hebben met iemand die niet door de familie wordt geaccepteerd.  “Ik had toen ik een jaar of vijftien was een ouder vriendinnetje – ze was 23 – en met name mijn broer had daar flink moeite mee. Toen dat uitging, werd daar bij ons thuis niet om gerouwd”, verteld Jim over een van zijn jeugdliefdes. Jim valt wel op oudere vrouwen. “Ik heb vaak wel oudere vriendinnen gehad; Bettina en ik schelen natuurlijk ook acht jaar. Dat is bij mij nooit een bewuste keus geweest, het liep gewoon zo vanuit mijn gevoel”, aldus Jim. Zijn relatie met Bettina is gelukkig heel succesvol, samen hebben ze drie prachtige kinderen.

Lees ook
Jim Bakkum toe aan volgende stap in carrière: ‘Ik heb daar weinig grenzen in’

Soulmate

Jim heeft nooit echt een wilde periode als single meegemaakt. “Ik ben ooit een maand vrijgezel geweest en zelfs toen was ik niet echt alleen, dus ik weet niet zo goed hoe dat is. Het is ook geen leven wat ik heb gemist, ik heb dat vluchtige nooit zo interessant gevonden.” Naar eigen zeggen is hij echt een relatiepersoon. “Uiteindelijk ben ik toch het gelukkigst met een vast iemand met wie ik alles kan delen; een soulmate voor het leven.” Jim heeft wel eens iets uitgespookt, maar geen gekke dingen zegt hij zelf: “Ik heb me nooit met vier strippers op een hotelkamer laveloos gedronken”.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Brunopress