Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Jim Bakkum deelt intieme foto vlak na geboorte dochtertje en heeft belangrijke boodschap

Jim Bakkum deelt intieme foto vlak na geboorte dochtertje en heeft belangrijke boodschap

Jim Bakkum deelt intieme foto vlak na geboorte dochtertje en heeft belangrijke boodschap

Jim Bakkum en Bettina Holwerda hebben een weekend vol beschuit met roze muisjes achter de rug, want afgelopen vrijdag zijn de twee voor de derde keer ouders geworden. Hun kids Lux en Posy hebben er een zusje bij, genaamd Molly. Na de geboorte van het meisje heeft de zanger – vooral voor alle mannen – een belangrijke boodschap.

Lees ook: Babynieuws! Jim Bakkum is voor de derde keer vader geworden

“Ik wil héél graag iets zeggen. Iets dat iedereen moet lezen. Vooral mannen”, begint Jim. “Alles wat wij van het mannelijk geslacht ooit zullen bereiken of doen, staat in de grootste schaduw van wat vrouwen voor prestatie leveren tijdens een bevalling.”

Mindblowing

Bij de foto noemt de zanger vrouwen het allersterkste soort dat er bestaat. “Het feit dat je uren en uren achter elkaar met de ergste pijn die er is door kan gaan om uiteindelijk een méns uit je lichaam te persen vind ik echt mindblowing. Ik heb het nu drie keer meegemaakt en het is zo emotioneel om te zien. Ik ben ZO trots op mijn vrouw, ZO veel respect voor haar prestatie. Dit heb ik haar zelf ook heel vaak gezegd hoor, ik zeg dit niet voor de buitenwereld. Ik wil dat iedereen dit weet. En beseft. En nog eens extra aan die mama’s van ons denkt. Want die hebben iets moeten doorstaan hoor, om ons ter wereld te zetten en een goed leven te geven. Tot zo ver mijn relaas. Mijn ode.”

Mooie woorden

De volgers van Jim waarderen zijn woorden enorm. “Ik ben nu vier weken mama en krijg tranen van jouw mooie berichtje”, luidt een van de reacties. Een ander schrijft: “Wauw, wat superlief gezegd! Heel veel geluk gewenst voor jullie mooie gezinnetje!”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron & beeld: ANP

Shoppen is altijd een goed idee