Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Hilarisch: Jim Bakkum deelt herkenbaar moment voor ouders van jonge kids

Hilarisch: Jim Bakkum deelt herkenbaar moment voor ouders van jonge kids

Celebs
Hilarisch: Jim Bakkum deelt herkenbaar moment voor ouders van jonge kids

Jim Bakkum (32) en Bettina Holwerda (40) zijn de trotse ouders van drie prachtige kinderen. Die rijkdom levert niet alleen een hoop vreugde op, maar er komen ook de nodige ongemakken bij kijken. Eén van die minder fijne momenten licht de acteur en zanger uit op Instagram, wat zorgt voor heel wat hilariteit bij ouders.

Op het kiekje is te zien hoe Jim en Bettina de camera inkijken, en ondertussen wijzen naar de witte vlekken op hun kleding. “Zwart aan met een strontverkouden baby is een súper idee. Echt súper”, licht Jim toe. Bettina deelt hetzelfde plaatje op Instagram en schrijft: “Liefde is… matching snotvlekken.”

Uitdaging

De volgers van de twee die ook jonge kinderen hebben, begrijpen precies wat het musicalkoppel bedoelt. “Whahaha zo herkenbaar. Hier ook drie kids en heb het nog steeds niet geleerd”, luidt een van de reacties. Een andere volger schrijft: “Zwart aan met baby zónder verkoudheid is al een uitdaging. Stel je voor dat ze verkouden zijn… ik voel met je mee.” Nog een volger heeft een handig advies voor de ouders: “Een verkouden kleuter een zwart shirt aangeven is ook geen goed idee… (iets met mouw als zakdoek gebruiken)

Lees ook
Jim Bakkum deelt een ‘throwbackje’ met Glennis Grace

Gezin

Jim en zijn vrouw Bettina Holwerda leerden elkaar kennen achter de schermen bij de musical Grease en zijn sinds 2011 getrouwd. Samen heeft het stel drie kinderen: zoon Lux (6), en dochtertjes Posy (4) en Molly (6 maanden).

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Zwart aan met een strontverkouden baby is een súper idee. Echt súper. 🤧

Een bericht gedeeld door J I M B A K K U M (@jimbakkum) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: ANP, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee