Je bent hier: Home > Celebs > Zo veel liefde in één foto: Jim Bakkum na weken herenigd met zijn gezin

Zo veel liefde in één foto: Jim Bakkum na weken herenigd met zijn gezin

Celebs
Zo veel liefde in één foto: Jim Bakkum na weken herenigd met zijn gezin

Na weken in Miami doorgebracht te hebben, is Jim Bakkum ein-de-lijk terug bij zijn geliefde gezin. Van de bijzondere hereniging met zijn kinderen Lux, Posy en Molly heeft Bettina – de grote liefde van de zanger en acteur – een prachtige foto gedeeld.

Voor de opnames van het tweede deel van Onze Jongens bracht Jim bijna een maand door in Miami. Best een lange tijd voor jonge kinderen om hun vader te missen, maar volgens Bettina gingen haar kids er goed mee om. “Na 3 en een halve week zien ze papa weer. Wat ben ik ontzettend trots op deze kleintjes, die hun vader echt heel erg misten, maar zó positief bleven”, schrijft de tevreden moeder. “Daardoor waren die weken alleen met 3 kinderen prima te doen.”

Respect

De volgers van Bettina klappen massaal voor haar kinderen met Jim. “Respect! En een prachtig plaatje!”, luidt een van de reacties. Een ander schrijft: “Wat heerlijk!! Weer samen! Lekker genieten.”

De tekst gaat verder onder de foto.

Heerlijk gevoel

Jim deelde zelf eerder zelf al een foto, waarbij hij schreef met een “heerlijk gevoel” huiswaarts te keren. “Ik kan letterlijk zeggen ‘Het is MOOI geweest’ en ga met een heerlijk gevoel en een bak vol herinneringen weer naar huis. Dááág.”

Dankbaar

Ondanks het gemis van zijn vrouw en drie kinderen genoot Jim van de 3,5 week die hij in Miami doorbracht. “Ik ben zo blij en dankbaar voor wat we hier hebben gefilmd. Zeker voor een Nederlandse film zijn we met Onze jongens in Miami echt letterlijk en figuurlijk grenzen overgegaan. En dan bedoel ik niet alleen qua steamy scènes, maar ook de grootte van de scènes. Moest mezelf soms echt even knijpen…”

Jorrit

In het vervolg op Onze Jongens neemt Jim weer de rol van Jorrit voor zijn rekening. Jorrit en zijn vrienden, die in het eerste deel uit 2016 gingen strippen om hun bouwbedrijfje te redden, beproeven dit keer hun geluk in de Verenigde Staten. In Miami willen de heren een stripclub openen.

Lees ook
Oh my, Jim Bakkum verkleed als vrouw is… een klein beetje eng

Strippen

De rol van Jorrit ligt Jim “nauw aan het hart”. “Het was mijn eerste vaderrol in een film drie jaar geleden en de eerste rol waar ik mezelf volledig van een andere kant kon laten zien. Of van meerdere kanten, hoe je het ook wilt zien. Vind het lekker om uit mijn comfortzone te stappen. Wat het ook zo te gek maakt is het team en dan in bijzonder mijn geweldige tegenspelers Martijn, Juvat, Malik, Eva en Matheu, die samen met mij die herinneringen gemaakt hebben.”

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Dit was het! 3,5 week Miami. Ik ben zo blij en dankbaar voor wat we hier hebben gefilmd. Zeker voor een Nederlandse film zijn we met @OnzeJongens in Miami echt letterlijk en figuurlijk grenzen over gegaan. En dan bedoel ik niet alleen qua steamy scenes 😉, maar ook de grootte van de scenes. Moest me zelf soms echt even knijpen… Het ‘Onze Jongens’ project ligt me zo nauw aan het hart. Het was mijn eerste vaderrol in een film 3 jaar geleden en de eerste rol waar ik mezelf volledig van een andere kant kon laten zien. Of van meerdere kanten, hoe je het ook wilt zien 🤪. Vind het lekker om uit mijn comfort-zone te stappen. Wat het ook zo te gek maakt is het team en dan in bijzonder mijn geweldige tegenspelers Martijn, Juvat, Malik, Eva en Matheu, die samen met mij die herinneringen gemaakt hebben. • Ik kan letterlijk zeggen ‘Het is MOOI geweest’ en ga met een heerlijk gevoel en een bak vol herinneringen weer naar huis. Dááág. ❤️ #onzejongensinmiami

Een bericht gedeeld door J I M B A K K U M (@jimbakkum) op

Happy family

Jim en zijn vrouw Bettina Holwerda leerden elkaar kennen achter de schermen bij de musical Grease en zijn sinds 2011 getrouwd. De twee hebben drie kids: Lux (6), Posy (3) en Molly (3,5 maand).

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: ANP, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee