Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Na mooie Molly kan de rest niet achterblijven: Jim deelt nu ook zeldzaam kiekje van prachtige Posy (6)

Na mooie Molly kan de rest niet achterblijven: Jim deelt nu ook zeldzaam kiekje van prachtige Posy (6)

Na mooie Molly kan de rest niet achterblijven: Jim deelt nu ook zeldzaam kiekje van prachtige Posy (6)

Maar zelden brengen Bettina Holwerda (42) en Jim Bakkum (33) hun kinderen duidelijk in beeld, maar in deze week vol verjaardagen maakt het stel een uitzondering. Maandag mocht Molly alweer twee kaarsjes uitblazen, wat gevierd werd met een zeldzame reeks kiekjes van het meisje, en vandaag is Posy aan de beurt.

Dochter Jim Bakkum

Ter ere van Posy’s zesde verjaardag deelt Jim een tweetal bijzondere foto’s, waarop hij samen met zijn dochter te zien is. Eén recente en één van toen ze net geboren was. “Geen woorden kunnen mijn liefde voor dit meisje omschrijven”, begint de zanger en acteur. “Door hoe zij is, laat ze mij de vader zijn die ik wil zijn.”

Onverwoestbare band

Jim noemt zijn band met Posy onbreekbaar. “Ik hoop dat ze voor altijd zo in mijn armen wil liggen. Als die eerste foto dan. Die tweede wordt op je dertigste een beetje zwaar. En ietwat awkward. Dat ook”, vervolgt de trotse vader. “Posy, mijn bijzondere Posy. Vandaag alweer zes jaar.”

Mooi meisje

De felicitaties stromen binnen onder het tweetal foto’s. “Gefeliciteerd met lieve, leuke, mooie Posy”, reageert Chantal Janzen. “Van harte gefeliciteerd met je knappe dochter!”, aldus een fan. Ook raken volgers niet uitgepraat over hoe knap Posy is, net als haar zusje. “Wat een mooi meisje!”

De tekst gaat verder onder de post.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door J I M B A K K U M (@jimbakkum)

Gezin

Jim en Bettina leerden elkaar kennen achter de schermen bij de musical Grease en zijn sinds 2011 getrouwd. Samen heeft het stel drie kinderen: zoon Lux (8), en dochtertjes Posy (6) en Molly (2).

Lees ook
Jim Bakkum viert verjaardag jongste dochter met zeldzame duidelijke foto: ‘Niet te doen, wát een knap kind’

Jim als vader

Vorig jaar deed Jim in Flair een boekje open over het vaderschap. Of hij de vader is die hij zelf ook heeft gehad? “Ik kom uit een traditioneel gezin, mijn vader werkte, mijn moeder was thuis”, aldus de acteur en zanger. “Ik ben op een bepaalde manier verantwoordelijker dan mijn eigen vader. En dan in de zin van dat ik elke zaterdag langs de lijn sta, mijn kinderen naar school breng en bij elk tienminutengesprek probeer aan te schuiven. Mijn vader deed dat niet, omdat hij van ’s morgens vroeg tot aan het einde van de dag werkte. Mijn broer wordt nu vader en dat vind ik geweldig. Maar hij is heel anders dan ik. Ik ben zo’n gevoelssukkel die daar dan heel erg mee bezig is en het een heel ding vind, hij staat er veel nuchterder in en denkt: waar maak je je druk om?”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door J I M B A K K U M (@jimbakkum)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door J I M B A K K U M (@jimbakkum)

Beeld: Bart Honingh voor Flair, Instagram