Je bent hier: Home > Celebs > Jim Bakkum deelt een ‘throwbackje’ met Glennis Grace

Jim Bakkum deelt een ‘throwbackje’ met Glennis Grace

Celebs
Jim Bakkum deelt een ‘throwbackje’ met Glennis Grace

Jim Bakkum heeft op Instagram een throwback-foto geplaatst waarop hij te zien is met zijn goede vriendin Glennis Grace. De twee zijn meer dan vijftien jaar bevriend en volgens de acteur brengt zo’n foto dan ook veel mooie herinneringen terug, zoals de start van zijn carrière.

Lees ook: Instagram vs. reality: vrouw Jim Bakkum deelt (h)eerlijk gezinskiekje

Op de foto omhelzen ‘baby Jim’ en ‘baby Glennis’ elkaar. “Deze foto is 16 jaar geleden gemaakt in Aruba. Ik was 15 en net gestart met mijn carrière, Glen was 25 en werkte keihard voor een doorbraak”, schrijft de zanger bij de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Deze foto is 16 jaar geleden gemaakt in Aruba. Ik was 15 en net gestart met mijn carrière, Glen was 25 en werkte keihard voor een doorbraak. Deze foto brengt zoveel herinneringen terug… Hoe nieuw alles was voor mij, voelde me vaak maar ongemakkelijk in het nieuwe wereldje. Maar tegelijkertijd was het mijn droomwereld. Glen en ik stonden destijds altijd aan haar keukentafel Whitney Houston te blèren en ik wist toen al dat zij ooit een échte break zou krijgen. Zij wist dat ook, dat voelde ik… 8 jaar later zong ze op mijn bruiloft, ze was bloednerveus, omdat het een liedje was dat ik haar had gevraagd te zingen. Maar het was zoals altijd adembenemend mooi. • Anyway, totaal een random throwback-foto op de zondag, van baby Jim en en baby @GlennisGrace ☀️

Een bericht gedeeld door J I M B A K K U M (@jimbakkum) op

Droomwereld

“Deze foto brengt zoveel herinneringen terug… Hoe nieuw alles was voor mij”, aldus Jim. Hij voelde zich maar vaak ongemakkelijk in het nieuwe wereldje, maar tegelijkertijd was het zijn ‘droomwereld’, laat hij weten. “Glen en ik stonden destijds altijd aan haar keukentafel Whitney Houston te blèren en ik wist toen al dat zij ooit een échte break zou krijgen.”

Acht jaar later zong Glennis op zijn bruiloft. “Ze was bloednerveus, omdat het een liedje was dat ik haar had gevraagd te zingen. Maar het was zoals altijd adembenemend mooi.”

Mooie tijd

Glennis kan de foto erg waarderen en bedankt Jim dan ook voor de mooie herinneringen. “Wat lief en mooi dit!”, schrijft ze. “Mooie tijd was dat en je bent nog steeds in mijn leven. Weliswaar van een afstand, maar ben zo trots op jou en je mooie gezin.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: IMDb

Shoppen is altijd een goed idee