Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Herkenbaar voor álle ouders: Jim Bakkum deelt hilarische foto’s van viering trouwjubileum

Herkenbaar voor álle ouders: Jim Bakkum deelt hilarische foto’s van viering trouwjubileum

Herkenbaar voor álle ouders: Jim Bakkum deelt hilarische foto’s van viering trouwjubileum

Jim Bakkum (32) en Bettina Holwerda (41) hadden woensdag een bijzondere mijlpaal te vieren: het stel was gisteren precies negen jaar getrouwd. Op Instagram zetten de twee elkaar al in het zonnetje met een paar prachtige foto’s van de bruiloft, maar uiteraard vierde het koppel het ook nog met een romantisch diner. Alhoewel, dat ‘romantisch’ kan wel achterwege gelaten worden…

Trouwjubileum Jim Bakkum en Bettina Holwerda

Hun trouwjubileum vierden Jim en Bettina niet met z’n tweetjes, maar met hun drie kids erbij. En dan gaat de aandacht al gauw naar hen. Op Instagram deelt de zanger en acteur een reeks hilarische kiekjes van de avond. “Negen jaar getrouwd betekent: romantisch uit eten met zijn tweeën”, schrijft hij er gekscherend bij.

Herkenbaar

Volgers van Jim gieren het uit door de foto’s. “Hihi, zolang jullie er nog om kunnen lachen, is alles nog dik in orde. Van harte, leuk stel!”, reageert een fan. Het complete plaatje weet dan ook te boeien. “Al die glazen wijn, water, cola en potje babyvoeding ook”, aldus iemand al lachend. Ook roept de post de nodige herkenbaarheid op. “Haha, heel herkenbaar hoor! Maar gefeliciteerd. Dat romantisch uiteten komt echt wel weer. Op naar een heleboel jaren erbij!”, luidt een van de reacties. Een andere volger vult aan: “Heerlijk en herkenbaar!”

De tekst gaat verder onder de post.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

9 jaar getrouwd betekent; romantisch uit eten met zijn tweeën. ??

Een bericht gedeeld door J I M B A K K U M (@jimbakkum) op

Gezin

Jim en Bettina leerden elkaar kennen achter de schermen bij de musical Grease en zijn sinds 2011 getrouwd. Samen heeft het stel drie kinderen: zoon Lux (7), en dochtertjes Posy (5) en Molly (1).

Lees ook
Negen jaar liefde: Jim Bakkum en Bettina Holwerda vieren trouwjubileum met foto’s van de grote dag

Jim als vader

Onlangs deed Jim in Flair een boekje open over het vaderschap. Of hij de vader is die hij zelf ook heeft gehad? “Ik kom uit een traditioneel gezin, mijn vader werkte, mijn moeder was thuis”, aldus de acteur en zanger. “Ik ben op een bepaalde manier verantwoordelijker dan mijn eigen vader. En dan in de zin van dat ik elke zaterdag langs de lijn sta, mijn kinderen naar school breng en bij elk tienminutengesprek probeer aan te schuiven. Mijn vader deed dat niet, omdat hij van ’s morgens vroeg tot aan het einde van de dag werkte. Mijn broer wordt nu vader en dat vind ik geweldig. Maar hij is heel anders dan ik. Ik ben zo’n gevoelssukkel die daar dan heel erg mee bezig is en het een heel ding vind, hij staat er veel nuchterder in en denkt: waar maak je je druk om?”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Het is niet iedere dag dat je knuffelt met twee goudblonde kindjes én een pot vitaminepillen hoor. Hashtag blessed.

Een bericht gedeeld door J I M B A K K U M (@jimbakkum) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Toen we deze foto ruim twee maanden geleden namen, hadden we nooit kunnen denken dat onze dagen er nu zo iedere dag uit zouden zien. Deze foto staat voor mij echt voor ons gezin. De hectiek. De chaos. De liefde. Iedere hap die we willen nemen wordt bijna uit ons mond gekeken (vooral door dat kleine wimperkaboutertje) en bij iedere stap die we zetten worden we gevolgd en nagekeken ? Deze en meer plaatjes van ons gezin kun je vinden in de speciale uitgave van @AndCGram ‘Oh Baby’. • Verder hoop ik dat iedereen het goed maakt. En het uithoudt. En nogmaals wil ik er op hameren dat we moeten blijven denken aan alle slachtoffers en mensen in de zorg en de supermarkten die nog steeds zo hard voor ons werken, met groot risico voor zichzelf. Het enige dat wij moeten hebben is geduld. Hoe lastig dat ook soms is. Fijne zondag voor iedereen. Waar je ook bent. ❤️

Een bericht gedeeld door J I M B A K K U M (@jimbakkum) op

Beeld: Bart Honingh voor Flair, Instagram