Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Negen jaar liefde: Jim Bakkum en Bettina Holwerda vieren trouwjubileum met foto’s van de grote dag

Negen jaar liefde: Jim Bakkum en Bettina Holwerda vieren trouwjubileum met foto’s van de grote dag

Negen jaar liefde: Jim Bakkum en Bettina Holwerda vieren trouwjubileum met foto’s van de grote dag

Het is een bijzondere dag voor Jim Bakkum (32) en Bettina Holwerda (41). Het bekende koppel is vandaag namelijk precies negen jaar getrouwd. Beiden kunnen die mijlpaal natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan en blikken daarom terug op hun bruiloft, met een reeks prachtige foto van de grote dag.

Trouwjubileum Jim en Bettina

Jim houdt het kort maar krachtig bij de collage op zijn Instagramaccount, door alleen de trouwdatum te noemen en wat liefdevolle emoji erbij te plaatsen. Bettina schrijft daarentegen een ode aan haar man. “Negen jaar getrouwd! Hier maakten we de trouwfoto’s (duh). Dat is natuurlijk niks voor ons. Wij overbewuste mensen (‘kijk ons nou trouwfoto’s maken’). Wij zijn voor elkaar gemaakt”, schrijft de blondine. “Soms (VAAK!) is ons leven druk en vol met kleine persoontjes die onze liefde vragen en ons nodig hebben, maar de basis van dat alles, van ons leven, zijn wij. Het is nooit saai, ik zou het niet anders willen.”

Felicitaties

Verschillende bekende Nederlanders feliciteren het nog altijd dolgelukkige koppel. “Echt voor elkaar gemaakt. Zo dankbaar dat ik hierbij was”, laat Glennis Grace weten. “Aaah, kijk nou”, schrijft Chantal Janzen, gevolgd door meerdere hartjes. Ook fans laten van zich horen. “Van harte gefeliciteerd en nog heel veel liefde gewenst de komende jaren!”

De tekst gaat verder onder de foto’s.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

10/06/2011 ?? ? @Bettina_Holwerda

Een bericht gedeeld door J I M B A K K U M (@jimbakkum) op

Gezin

Jim en Bettina leerden elkaar kennen achter de schermen bij de musical Grease en zijn sinds 2011 getrouwd. Samen heeft het stel drie kinderen: zoon Lux (7), en dochtertjes Posy (5) en Molly (1).

Jim als vader

Onlangs deed Jim in Flair een boekje open over het vaderschap. Of hij de vader is die hij zelf ook heeft gehad? “Ik kom uit een traditioneel gezin, mijn vader werkte, mijn moeder was thuis”, aldus de acteur en zanger. “Ik ben op een bepaalde manier verantwoordelijker dan mijn eigen vader. En dan in de zin van dat ik elke zaterdag langs de lijn sta, mijn kinderen naar school breng en bij elk tienminutengesprek probeer aan te schuiven. Mijn vader deed dat niet, omdat hij van ’s morgens vroeg tot aan het einde van de dag werkte. Mijn broer wordt nu vader en dat vind ik geweldig. Maar hij is heel anders dan ik. Ik ben zo’n gevoelssukkel die daar dan heel erg mee bezig is en het een heel ding vind, hij staat er veel nuchterder in en denkt: waar maak je je druk om?”

Lees ook
Jim Bakkum deelt trots dat hij ‘bachelorette’ Gaby Blaaser als eerste veroverde en volgers gíeren het uit om foto

Blij met hun kleine zusje

Ook in Story vertelde de zanger en acteur onlangs over het gezinsleven. Destijds vertelde hij dat hij altijd heeft gedacht vader te worden van twee kinderen. “Maar toen Posy drie jaar was, bekroop Bettina en mij het gevoel dat er nog genoeg ruimte en liefde is voor een derde. En dat het je dan ook gegeven is om nog een kindje te krijgen, is fantastisch”, aldus Bakkum. Wel erkende hij dat het leven nu een stuk zwaarder is. “We waren natuurlijk al een tijdje uit de luiers en nu beginnen we weer opnieuw. Maar ik moet wel zeggen dat we veel ‘steun’ krijgen van Lux en Posy. Zij vinden zo’n klein zusje ontzettend leuk. Posy behandelt haar soms alleen iets te veel als een pop. Dan moeten we echt zeggen dat ze voorzichtig moet doen, omdat Molly geen pop is. En Lux wil alleen maar met haar knuffelen. Zo lief.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Het is niet iedere dag dat je knuffelt met twee goudblonde kindjes én een pot vitaminepillen hoor. Hashtag blessed.

Een bericht gedeeld door J I M B A K K U M (@jimbakkum) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Moederdag: Wat een eer en zegen dat ik dat mag vieren. Moeder zijn heeft een deel van mijn hart geopend, waarvan ik niet wist dat ik het had. Een deel met de grootste onvoorwaardelijke liefde, het zielsgelukkig worden van de kleinste lachjes, gebaren, uitspraken. Maar ook het deel dat nooit meer zorgeloos zal zijn, omdat dat gewoon hoort bij ouder zijn. Ik besef me, zeker op Moederdag, altijd heel goed dat er velen zijn die dit heel graag zouden willen, maar bij wie het niet lukt. Of die een ziek kindje hebben, waardoor de zorgen groter zijn dan ik me kan voorstellen. Of vele andere situaties, waardoor deze dag niet is, wat het hoort te zijn. Ik denk aan jullie. ❤️❤️❤️➡️

Een bericht gedeeld door Bettina Holwerda (@bettina_holwerda) op

Beeld: Brunopress, Instagram