Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Kinderen Jim Bakkum en Bettina Holwerda groeien als kool: stel deelt nieuwe, zoete gezinsfoto

Kinderen Jim Bakkum en Bettina Holwerda groeien als kool: stel deelt nieuwe, zoete gezinsfoto

Kinderen Jim Bakkum en Bettina Holwerda groeien als kool: stel deelt nieuwe, zoete gezinsfoto

Met regelmaat delen Jim Bakkum (33) en Bettina Holwerda (41) foto’s van hun kroost, maar zelden laat het stel zich met heel het gezin op de gevoelige plaat vastleggen. Voor een nieuwe shoot hebben de twee een uitzondering gemaakt, waarvan het resultaat op Instagram wordt gedeeld. En wauw, wat zijn Lux, Posy en Molly alweer gegroeid!

Gezinsfoto Jim Bakkum en Bettina Holwerda

Zowel Jim als Bettina delen de gezinsfoto met al hun fans. “Lux denkt: ‘Laat mij maar lekker bij papa hangen’. Molly is op zoek. Op zoek naar iets. Alles is goed. Als ze het maar kan pakken en weg kan gooien. En Posy staat op de set van LINDA. en ‘is living her LIFE’, precies zoals in real life”, schrijft de zanger en acteur erbij. Zijn geliefde uit haar geluk bij het kiekje en tikt erbij: “Mijn trots, mijn leven, mijn liefde, mijn geluk, mijn ALLES.”

Knappe kinderen

Dat de kinderen van het stel groeien als kool, moge duidelijk zijn. Ook merken volgers op dat het stuk voor stuk prachtige kids zijn. “Belachelijk knap gezin, bah!”, reageert fotograaf William Rutten dan ook. Een fan vult aan: “Wat een knappe kinderen maken jullie zeg!”

All eyes on Posy

Degene die de show steelt op het kiekje volgens fans, is met stip de oudste dochter van het stel. “Wat een knapperd, die Posy!”, aldus een fan. Een ander laat weten: “Grappig hoe Posy net als papa lijkt te poseren, haha! Heerlijke foto.”

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Mijn trots, mijn leven, mijn liefde, mijn geluk, mijn ALLES❤️

Een bericht gedeeld door Bettina Holwerda (@bettina_holwerda) op

Gezin

Jim en Bettina leerden elkaar kennen achter de schermen bij de musical Grease en zijn sinds 2011 getrouwd. Samen heeft het stel drie kinderen: zoon Lux (7), en dochtertjes Posy (5) en Molly (1).

Lees ook
Jim Bakkum deelt waanzinnig mooi nieuws: ‘We did it, allemaal dankzij jullie’

Jim als vader

Begin dit jaar deed Jim in Flair een boekje open over het vaderschap. Of hij de vader is die hij zelf ook heeft gehad? “Ik kom uit een traditioneel gezin, mijn vader werkte, mijn moeder was thuis”, aldus de acteur en zanger. “Ik ben op een bepaalde manier verantwoordelijker dan mijn eigen vader. En dan in de zin van dat ik elke zaterdag langs de lijn sta, mijn kinderen naar school breng en bij elk tienminutengesprek probeer aan te schuiven. Mijn vader deed dat niet, omdat hij van ’s morgens vroeg tot aan het einde van de dag werkte. Mijn broer wordt nu vader en dat vind ik geweldig. Maar hij is heel anders dan ik. Ik ben zo’n gevoelssukkel die daar dan heel erg mee bezig is en het een heel ding vind, hij staat er veel nuchterder in en denkt: waar maak je je druk om?”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

M’n oudste en m’n jongste, als je liefde wil zien, moet je die twee bij elkaar zetten. ?

Een bericht gedeeld door Bettina Holwerda (@bettina_holwerda) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

De Bakkum Karavaan ☀️

Een bericht gedeeld door J I M B A K K U M (@jimbakkum) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Vakantie met mijn aapjes; Iedere minuut heeft iemand een vraag. Wil iemand iets. Trekt iemand aan je. Hangt er iemand aan je. Heeft iemand honger. Valt iemand. Heeft iemand pijn. Moet iemand naar de wc of heeft een volle luier. Heeft iemand het koud. Of heeft iemand het te warm. Maar krijg je ook onverwachte (voorhoofd) kusjes. Onverwachte knuffels. Zegt iemand dat het ‘de leukste dag éver was’. Zie je op een gezichtje de gelukkigste lach die er bestaat. Zie je 6 oogjes die zeggen dat jij het belangrijkste in hun leven bent. • Natuurlijk, de vakanties zijn niet meer om lekker tot rust te komen, maar ik neem me altijd maar voor dat over niet al te lange tijd ik deze tijden zal missen. Wanneer ze niet meer mee willen en met hun vrienden of vriendinnen naar feestoorden willen. Soms kan je door alle chaos niet meer objectief kijken naar wat er nou allemaal om je heen krioelt. Maar als ik deze foto zie krijg ik gewoon tranen in mijn ogen. 3 kleine lijffies. Van ons. @Bettina_Holwerda. ❤️

Een bericht gedeeld door J I M B A K K U M (@jimbakkum) op

Beeld: Bart Honingh voor Flair, Instagram