Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Leuk babynieuws: Jethro van ‘The Bachelorette’ wordt vader van eerste kindje

Leuk babynieuws: Jethro van ‘The Bachelorette’ wordt vader van eerste kindje

Leuk babynieuws: Jethro van ‘The Bachelorette’ wordt vader van eerste kindje

Gaby Blaaser en Jethro Galung waren geen match in ‘De Bachelorette’, maar ondanks dat is de dj wél heel gelukkig. Niet alleen heeft hij een nieuw liefde, hij wordt ook nog eens vader van zijn eerste kindje! Dat liet hij weten in een post op Instagram.

Nieuwe liefde

Hij en Kelly zijn sinds oktober vorig jaar een setje. Over haar zei hij eerder tegen Grazia: ‘Alles aan onze relatie is positief, er is geen gezeur. We kunnen samen op avontuur gaan of lekker niks doen op de bank met een zak chips erbij. Met haar energie wist ze me direct te doorgronden. Er was niks wat we niet met elkaar konden bespreken. We hebben goed de tijd genomen om elkaar beter te leren kennen en dat heeft geholpen.’

Eerste kindje

‘Wij maakten jou, maar jij maakt ons compleet’, schrijft de trotse vader in spe bij de zwangerschapsaankondiging. Het stel verwacht hun eerste kindje. Het babynieuws maken ze bekend met een foto die genomen is op Marbella, waar ze momenteel vertoeven. Het geslacht van het kindje is nog niet bekend, maar het geluk straalt van de foto af.

Lees ook
Na het drama in ‘De Bachelorette’: hoe gaat het nu tussen Jordy en Jethro?

‘The Bachelorette’

Jethro deed mee aan tv-programma ‘The Bachelorette’, waar Gaby Blaaser de gewilde bachelorette was. Zoals wel vaker gebeurt bij realityseries, was er heel wat drama. Je kunt het eigenlijk gerust het drama der drama’s noemen van het programma. Het moment dat Gaby tijdens haar date met Jethro te horen kreeg dat in het huis rond ging dat ze met Jordy zou hebben gezoend. Dat was ons het momentje wel.

Maar goed, Jethro lijkt daar niet zoveel last meer van te hebben aangezien hij nu in een gelukkige relatie zit én een baby verwacht.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jethro Galung (@jethrogalung)

Bron: VIVA | Beeld: RTL Boulevard, Instagram