Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Nóg meer babynieuws: Jet van Nieuwkerk bevallen van eerste kindje

Nóg meer babynieuws: Jet van Nieuwkerk bevallen van eerste kindje

Celebs
Nóg meer babynieuws: Jet van Nieuwkerk bevallen van eerste kindje

Beschuit met blauwe muisjes voor de trotse Jet van Nieuwkerk en Ward van den Bosch. Hun eerste kindje is namelijk geboren!

Jet van Nieuwkerk bevallen

Jet van Nieuwkerk is 11 oktober 2020 bevallen van haar eerste kindje. Het jongetje luistert naar de naam Frenkie, zo maakt de tv-kok bekend met een prachtige foto met het jochie.

Felicitaties

Tout bekend Nederland verzamelt zich onder de post om de kersverse ouders te feliciteren. “Ooooh Frenkie!!! Wat geweldig! Gefeliciteerd lieve Jet!!!”, reageert Chantal Janzen. “Frenkie! Welkom, Li’ll buddy. Zo leuk, lieve Jet. Gefeliciteerd jullie en heel veel liefs samen!”, vult Arie Boomsma aan. Ook Flair-columniste Miljuschka Witzenhausen laat van zich horen: “Gefeliciteerd!!”.

De tekst gaat verder onder de foto’s.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Leve Frenkie! ❤️ 11 oktober

Een bericht gedeeld door Jet van Nieuwkerk (@tipvanjet) op

Aankondiging

De tv kok maakte in april de zwangerschap bekend in een interview met LINDA. Wanneer er gevraagd werd naar haar favoriete recept, antwoorde ze: “Pff, dat vind ik een hele lastige. Maar als ik dan íets moet kiezen, is het denk ik melanzane. Dat is een lasagne zonder pastabladen. Al heb ik door mijn zwangerschap een mega koolhydraten craving. Zeker de eerste drie maanden heb ik pizza, pasta en tosti’s gegeten alsof mijn leven er vanaf hing.”

Lees ook
Babynieuws! Jet van Nieuwkerk vertelt (tussen neus en lippen door) in verwachting te zijn van eerste kind

Taart

Op 1 mei maakte Jet het officieel door een foto op Instagram te plaatsen, waarbij ze gelijk het geslacht verklapte aan haar volgers. Ze plaatste een feestelijke foto met een taart in haar handen. Op de taart stond: “Hoera! Er komt een klein jongetje aan!”. Daarbij liet de blondine weten niet te kunnen wachten tot de komst van de kleine spruit.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

En óf we er zin in hebben! 💙

Een bericht gedeeld door Jet van Nieuwkerk (@tipvanjet) op

Beeld: Brunopress, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee