Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Deze BN’er mag zich een jaar lang de mooiste vrouw van Nederland noemen

Deze BN’er mag zich een jaar lang de mooiste vrouw van Nederland noemen

Celebs
Deze BN’er mag zich een jaar lang de mooiste vrouw van Nederland noemen

Jessie Jazz Vuijk is woensdag door mannenblad FHM uitgeroepen tot mooiste vrouw van Nederland. Het model en YouTuber kreeg van de lezers en redactie de meeste stemmen.

“Toen ik hoorde dat ik had gewonnen dacht ik alleen maar ‘wow’. Ik had ‘m echt niet zien aankomen”, reageert Jessie Jazz. “Ik voel me vooral heel erg vereerd. Het is nogal wat om te worden uitgekozen tot Mooiste Vrouw van Nederland. Als je kijkt naar alle vrouwen die eerder zijn gekozen, dan vind ik het heel bijzonder dat ik in dat rijtje sta.”

Top 10

Jessie Jazz laat onder anderen Nochtli Peralta Alvarez, Doutzen Kroes, Kim Feenstra en Jutta Leerdam achter zich. Ook Romee Strijd, Romy Monteiro, Geraldine Kemper, Sanne Vloet en Katja Schuurman staan in de top tien van de zogeheten FHM500, het nummer waarin de vijfhonderd mooiste Nederlandse dames zijn geselecteerd. De uitslag werd woensdagavond bekendgemaakt in Amsterdam. Op de lijst staan verder ook dames als Anna Drijver, Birgit Schuurman, Chantal Janzen en Eva Jinek.

Shelly

Jessie Jazz volgt presentatrice Shelly Sterk op, die vorig jaar tot mooiste vrouw werd uitgeroepen. Eerder gingen onder anderen Doutzen Kroes, Kim Feenstra en Tess Milne met de titel naar huis.

Lees ook
Doutzen Kroes deelt pikante bikinifoto en de (positieve én negatieve) reacties stromen binnen

Nog meer prijzen

Naast de prijs voor mooiste Nederlandse vrouw werden nog vier awards uitgereikt. De Mooiste Social Media Prinses ging naar YouTuber Sophie Milzink, terwijl schaatsster en Nederlands kampioen sprint Jutta Leerdam de prijs voor Mooiste Sportvrouw van Nederland in ontvangst mocht nemen. Mikky Kiemeney, de vriendin van Ajacied Frenkie de Jong, won voor het tweede jaar op rij de award voor WAG van het Jaar. Dat is de prijs voor Mooiste Spelersvrouw. De TABAC Gent of the Year-award ging naar StukTV-frontman Giel de Winter.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron & beeld: ANP

Shoppen is altijd een goed idee