Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Hartverscheurend: radio-dj Jeroen Nieuwenhuize verliest zoontje vlak na geboorte

Hartverscheurend: radio-dj Jeroen Nieuwenhuize verliest zoontje vlak na geboorte

Hartverscheurend: radio-dj Jeroen Nieuwenhuize verliest zoontje vlak na geboorte

Radio 10-dj Jeroen Nieuwenhuize (48) was in de wolken toen hij begin maart kon delen dat hij voor het eerst vader zou worden. In juli zou z’n zoon geboren worden, maar afgelopen week sloeg het noodlot toe. Het ventje kwam ruim een maand te vroeg ter wereld en overleed vlak na de geboorte.

Nachtmerrie

Op Instagram delen zowel Jeroen Nieuwenhuize als zijn vriendin Tessa Kortlevers het verdrietige nieuws bij een hartverscheurende foto waarop ze het kleine handje van hun kindje vasthouden. “Precies een week geleden is onze grootste droom veranderd in een nachtmerrie. We hebben onze prachtige zoon Jayden James Nieuwenhuize maar kort in onze armen mogen sluiten. Nu is hij voor altijd in ons hart. Rust zacht, mijn lieve zoon.” Wat er precies is misgegaan tijdens de zwangerschap of bevalling – die eigenlijk pas half juli had moeten beginnen – maken de twee niet duidelijk.

Steunbetuigingen

Onder de posts regent het steunbetuigingen, onder meer van radio-collega’s van Jeroen. Radio 10-collega Eveline de Bruijn schrijft: “Lieve Jeroen en Tessa, wat een verdriet. We zijn er voor jullie”. Gerard Ekdom laat achter: “Och lieverds, wat ongelofelijk verdrietig. Heel veel sterkte en kracht voor jullie”. Verder laten ook Giel Beelen, Domien Verschuren, Barry Paf, Coen Swijnenberg, Dennis Ruijer, Wijnand Speelman, Jo van Egmond en Celine Huijsmans lieve woorden achter. Verder betuigen ook Chantal Janzen, Leontine Borsato en Danny de Munk steun.

Lees ook
Waanzinnig mooie gender reveal party: Jan Dulles maakt geslacht van derde kindje bekend

Aankondiging

Jeroen en  Tessa maakten 12 maart bekend dat hun eerste kindje op komst was. “One + two = three“, scheef hij bij een foto waarop is te zien hoe hij zijn handen op de buik van Tessa houdt. De twee, die sinds 2015 een stel vormen, ontmoetten elkaar tijdens een interview over de scheiding van Jeroen en zijn ex-vrouw Kayla.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ????? ?????????? (@tessakortlevers)

Bron: ANP | Beeld: ANP