Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zó zag ‘Wie is de Mol?’-finalist Jeroen Kijk in de Vegte er vroeger uit

Zó zag ‘Wie is de Mol?’-finalist Jeroen Kijk in de Vegte er vroeger uit

Celebs
Zó zag ‘Wie is de Mol?’-finalist Jeroen Kijk in de Vegte er vroeger uit

Je kunt het je bijna niet voorstellen: Jeroen Kijk in de Vegte (46) zónder zijn grijze baard en pet. Toch was er echt een tijd dat de radio-dj en presentator compleet anders door het leven ging. We doken het archief in en kwamen een kiekje uit de oude doos tegen die we je niet willen onthouden. Zó zag Jeroen Kijk in de Vegte er vroeger uit.

Dit deed Jeroen Kijk in de Vegte vroeger

Hoewel Jeroen Kijk in de Vegte vroeger in meerdere televisieprogramma’s te zien was, kennen we de laatste jaren vooral zijn stem. Zo is hij radio dj bij NPO Radio 2 én is hij te horen als voice-over van programma’s als RTL Boulevard. Kijk in de Vegte begon zijn carrière in de jaren negentig bij Veronica, waarna hij de overstap maakte naar 3FM. In de jaren daarna was hij te zien en te horen bij talloze radiostations en televisiezenders.

Lees ook
Tóch over de grens? Beelden lijken locatie nieuw seizoen ‘Wie is de Mol?’ te verklappen

Een kiekje uit de oude doos

Door zijn deelname aan het jubileumseizoen van Wie is de Mol? staat de radio dj en presentator weer volop in de schijnwerpers. In het programma zien we Kijk in de Vegte met grijze haren, een volle baard en (vaak) met een pet. Dat uiterlijk is inmiddels zo kenmerkend voor de 46-jarige mediaman dat het lastig is om te bedenken hoe hij er vroeger uitzag. Na flink wat speurwerk kwamen we kiekjes tegen uit eind jaren negentig en begin 2000. Dit is hoe Jeroen Kijk in de Vegte er zo’n twintig jaar geleden uitzag. Wat een jong koppie!

De tekst gaat verder onder de foto.

jeroen kijk in de vegte vroeger foto

Wie is de Mol? 2020

Kijk in de Vegte staat in de finale van het jubileumseizoen van Wie is de Mol?, samen met medekandidaten Nikkie de Jager en Tygo Gernandt. Zijn eerste deelname aan het programma was in 2017 in Oregon, Verenigde Staten. Toen moest hij het spel na de vijfde aflevering verlaten. In 2020 heeft de radio dj en presentator het dus een stuk verder geschopt. Komt dat doordat hij het spel zo goed speelt of… is Jeroen de Mol? We gaan het zien tijdens de finale van aankomende zaterdag 24 oktober.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: ANP

Shoppen is altijd een goed idee