Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Goed nieuws voor Jennifer Ewbank na schedelbreuk dochtertje: ‘Niet normaal wat een gevoel van opluchting dit geeft’

Goed nieuws voor Jennifer Ewbank na schedelbreuk dochtertje: ‘Niet normaal wat een gevoel van opluchting dit geeft’

Goed nieuws voor Jennifer Ewbank na schedelbreuk dochtertje: ‘Niet normaal wat een gevoel van opluchting dit geeft’

De zevende verjaardag van het dochtertje van Jennifer Ewbank (33) eindigde dramatisch. Emily belandde in het ziekenhuis met een schedelbreuk nadat een pony het meisje tegen haar hoofd trapte. Gelukkig is er nu goed nieuws voor Emily en haar ouders. 

“Wij hebben het fijnste bericht gekregen wat we hadden kunnen krijgen ?”, begint Jennifer haar bericht. “De uitslag van de MRI scan geeft aan dat Emily geen hersenschade heeft! ?? Niet normaal wat een gevoel van opluchting dit geeft.”

Geluk gehad

Ze vervolgt: “Ik weet nog heel goed dat een verpleegkundige de dag na het ongeval op de Intensive Care tegen ons zei: ‘Jeetje, wat heeft ze geluk gehad.'” Hoewel Ewbank het toen alleen maar als één groot ongeluk kon zien, beseft ze achteraf dat de verpleegkundige helemaal gelijk had. “Want ondanks dat Em de komende 2,5 maand echt nog herstellende is, de breuk nog kwetsbaar is aangezien er geen gips om haar hoofdje kan en haar trombose in haar hoofd middels haar medicatie moet oplossen, had het veel erger kunnen zijn.”

Blijdschap

Voor nu overheerst een gevoel van blijdschap. “Op dit moment is deze foto precies hoe we ons voelen en meer ♥️ Na al jullie ontzettend lieve en meelevende berichtjes wilde ik dit blije bericht nog met jullie delen. Het brengt ons van “dag tot dag” ineens naar vandaag tot later.?.”

De tekst gaat verder onder de foto.

Lees ook:
Dochtertje (7) Jennifer Ewbank met schedelbreuk in het ziekenhuis: ‘Verjaardag eindigde in een nachtmerrie’

Nachtmerrie

“Emily haar zevende verjaardag had een sprookjesfeest voor haar moeten zijn maar eindigde in een nachtmerrie toen ons meisje tegen haar hoofd werd getrapt door een pony”, begint Jennifer haar verhaal op Instagram. “Het gebeurde recht voor onze ogen in een fractie van een seconde toen het dier op hol sloeg.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Brunopress