Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Jennifer Aniston is zwangerschapsvragen zat: ‘Je hebt geen idee wat er aan de hand is’

Jennifer Aniston is zwangerschapsvragen zat: ‘Je hebt geen idee wat er aan de hand is’

Jennifer Aniston is zwangerschapsvragen zat: ‘Je hebt geen idee wat er aan de hand is’

Actrice Jennifer Aniston (52) krijgt vaak de vraag waarom ze geen kinderen heeft. Ook krijgt ze vaak kritiek van de media dat ze haar carrière verkoos boven het hebben kinderen. Jennifer Aniston is helemaal klaar met alle zwangerschapsgeruchten en ongewenste kindervragen. 

Jennifer Aniston zwangerschapsgeruchten

Jennifer Aniston is de 50 al gepasseerd, maar krijgt zelfs nu nog de vraag of ze nog aan kinderen gaat beginnen. Ook de vraag waarom ze eigenlijk geen kinderen heeft, wordt vaak gesteld. De actrice vindt het vreselijk dat er zo vaak geruchten en speculaties rondgaan, zegt ze tegen de Hollywood Reporter. “Ik heb al heel lang geen roddelblad bekeken. Ben ik nog steeds in verwachting van een tweeling? Word ik een wondermoeder van 52?”, grapt ze.

Er kunnen tal van redenen zijn waarom een vrouw geen kinderen krijgt. De hardnekkige zwangerschapsgeruchten en kindervragen raakten de actrice zeker wel. “Ik trok me dat persoonlijk aan – vooral de zwangerschapsspeculaties en dat eeuwige ‘ze verkiest haar carrière boven kinderen’. Dan had ik zoiets van: je hebt geen idee wat er met mij aan de hand is; persoonlijk, medisch, waarom ik geen.. kan ik kinderen krijgen? Ze weten niets over je, en dat was heel pijnlijk en gewoon naar.”

Lees ook
Op mijn 18e werd ik zwanger, daarna kreeg ik nog 2 kinderen: ‘Ik werd depressief en wilde onder een bus komen’

De media

Vaak krijgt Jennifer Aniston kritiek van de media te verduren en hebben ze niks positiefs over haar te zeggen. Waarom ze zo bekritiseerd wordt dat ze hard aan haar carrière werkt en kinderloos is, is Jennifer een raadsel. Ze noemt dit een “wreed aspect van de samenleving”.

Ondanks dat men steeds kritischer gaat kijken naar hoe vrouwen worden behandeld door de media en wat voor verwachtingen men heeft van vrouwen, vindt de actrice dat er maar weinig verbetering in zit. “Hoe de tabloids en de media toen met de persoonlijke levens van mensen omgingen, dat doen normale mensen nu op social media. Het is bijna alsof de roddelbladen het stokje hebben overgedragen aan elke Jan Lul achter een computerscherm die anderen beledigt in de comments. Ik vraag me vaak af wat mensen daar nu uithalen”, zegt Jennifer.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTLnieuws | Beeld: BrunoPress