Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Jenna Dewan: “Channing Tatum is een beest in bed”

Jenna Dewan: “Channing Tatum is een beest in bed”

Jenna Dewan: “Channing Tatum is een beest in bed”

Een van de vrouwen waarop de hele wereld jaloers is – ze wist namelijk hottie Channing Tatum aan de haak te slaan – heeft pas in een interview verteld dat haar man haar wel weet te verwennen in de slaapkamer. Jenna Dewan-Tatum verklapte aan het Amerikaanse tijdschrift Cosmopolitan dat zij en Channing een fijn en gezond seksleven hebben.

Na zijn dansmoves te zien in Magic Mike, zouden we namelijk het tegengestelde ook helemaal niet geloven. Jenna Dewan was enkele dagen geleden in een interview met Cosmopolitan heel open over haar seksleven met een van de hotste acteurs van het moment en prees de bedprestaties van haar man alvast de hoogte in. “Ik ben een seksueel persoon”, aldus de actrice. “We hebben zeker een fijn en gezond seksleven. Als danser sta je in nauw contact met je lichaam. Het is primordiaal, aards en natuurlijke seksuele energie en Channing voelt dat ook zo.”

Step Up

Het koppel leerde elkaar kennen op de set van Step Up, maar volgens Jenna was Channing eerst niet geïnteresseerd in haar. “Hij zei dat hij niet exclusief met me wilde daten”, aldus de danseres. “Na een avondje stappen met de andere dansers veranderde Channing echter van mening. Hij had gedronken en bonkte op mijn deur. Hij had een sombrero op en zei: ‘Ik kan niet stoppen met aan je te denken. Laten we dit doen. Ik wil met jou zijn’.”

Het koppel trouwde drie jaar later en kreeg in 2013 hun eerste dochter Everly.

Lees ook: