Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Je raadt het nooit: dit is de meest gebotoxte BN’er van 2021

Je raadt het nooit: dit is de meest gebotoxte BN’er van 2021

Je raadt het nooit: dit is de meest gebotoxte BN’er van 2021

Veel bekende Nederlanders zijn niet vies van een beetje botox of fillers. Het is tegenwoordig eerder opmerkelijk als je géén spuitje hebt laten zetten. Veronica Superguide besloot daarom een award uit te reiken aan de meest gebotoxte BN’er van het jaar. En je zult niet geloven wie de award heeft gewonnen.

Meest gebotoxte BN’er

Vooral vrouwelijke bekende Nederlanders laten botox en fillers inspuiten. Maar Veronica Superguide heeft de award niet uitgereikt aan Gaby Blaaser, Marijke Helwegen of Sarah van Soelen. Integendeel, de meest gebotoxte celebrity van 2021 is een man.

Niemand minder dan voormalig voetballer Dirk Kuyt mag de award voor ‘Meest opvallend gebotoxte TV-Ster van 2021’ in ontvangst nemen. “Man, we zouden hem in een winkelstraat straal voorbijlopen! Er zit zoveel botox in dat voorhoofd van de Katwijkse visserszoon dat het een mirakel is dat er geen scheuren in zijn ontstaan”, schrijft Veronica Superguide over de ex-voetballer.

Lees ook
Wow: Tweelingaankondiging Cristiano Ronaldo was het populairste bericht op Instagram in 2021

Ontkenning

De award is een bijzondere eer, al is het maar de vraag of je deze prijs wel wilt winnen. Het is niet zo gek dat Dirk Kuyt deze award heeft gewonnen, want de ex-voetballer zag er opeens heel anders uit tijdens een televisieoptreden eerder dit jaar.

Dirk heeft zelf altijd ontkend dat hij iets heeft laten inspuiten of een facelift heeft gehad. “Ik heb wél een ooglidcorrectie laten doen bij beide ogen. Als ik moe was, of een wijntje had gedronken ging mijn ooglid hangen dus dat was nodig. Na de ingreep was mijn gezicht wat opgezwollen, precies toen ik ook opnamen had voor Ziggo Sport. En ik heb een ander kapsel.”

Wat denk jij; heeft Dirk meer aan zijn gezicht laten sleutelen of helemaal niet?

Dirk toen:

dirk kuyt

Dirk nu:

dirk kuyt

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle, Veronica Superguide | Beeld: BrunoPress