Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Jay-Z werkt aan documentaire over doodgeschoten tiener

Jay-Z werkt aan documentaire over doodgeschoten tiener

Celebs
Jay-Z werkt aan documentaire over doodgeschoten tiener

Alles wat Jay-Z in handen krijgt, lijkt in goud te veranderen. Zijn label gaat als een tierelier, zijn muziek belandt steevast boven aan de hitlijsten en hij sleepte natuurlijk de hoofdprijs binnen toen hij trouwde met Beyoncé. Nu is de rapper bezig met een nieuw project, waarvan we wederom veel verwachten.

Lees ook: ZIEN: Nieuwe zwangerschapsfoto’s van Beyoncé

Boeken als leidraad
De 47-jarige Jay-Z werkt aan een documentaire over Trayvon Martin, de Amerikaanse tiener die in 2012 werd doodgeschoten door een buurtwacht. Hij borduurt met deze documentaire voort op eerder uitgebrachte boeken over Martin: Suspicious Nation van NBC-verslaggever Lisa Bloom en Rest in Power, van Trayvons ouders. Voor de docu heeft de rapper de handen ineengeslagen met filmstudio The Weinstein Company.

Vrijgesproken
De dood van de tiener werd destijds breed uitgemeten in de media. Trayvon was nog maar zeventien jaar toen hij werd doodgeschoten door een buurtwacht, die vond dat hij er verdacht uitzag. Na een korte worsteling schoot de man Trayvon in zijn borst, waarna hij overleed aan zijn verwondingen. In 2013 werd de buurtwacht vrijgesproken.

The Weinstein Company brengt naast de documentaire ook een film uit over dit tragische incident. Wanneer de projecten te zien zijn, is nog onbekend.

💯 #Jayz #Beyoncé #Blueivy

A post shared by JAY-Z (@jayzfanspot) on

Bron: Privé

Shoppen is altijd een goed idee