Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Jay-Z afgewezen door erfgenamen Prince

Jay-Z afgewezen door erfgenamen Prince

Jay-Z afgewezen door erfgenamen Prince

Rapper Jay-Z heeft zijn pijlen gericht op onuitgebrachte liedjes van de in april overleden Prince. Jay-Z zou volgens ingewijden 40 miljoen willen neertellen voor het materiaal, maar dat bod zou door erfgenamen en nabestaanden van Prince afgewezen zijn.

Geldkwestie
De nabestaanden van Prince schijnen niets met de man van Beyoncé te maken willen hebben. Jay-Z is naast rapper ook eigenaar van streamingsdienst Tidal, en daar hebben kort na het overlijden van Prince een aantal van zijn nummers aangeboden gestaan. Hiervoor wil de familie van Prince nog geld zien, aangezien volgens hen het werk van Prince zonder toestemming op Tidal heeft gestaan. Dit meldt entertainmentwebsite TMZ.

Deal
Daarnaast is er nóg een reden voor de afwijzing van het bod van Jay-Z. in 2015 zou de rapper een deal hebben gesloten met van wijlen Prince. Jay-Z zou 270.000 dollar betalen voor de release van HitNRun Phase One, maar volgens de nabestaanden van Prince is dit bedrag nooit neergeteld door de rapper.

Met zoveel geschillen snappen we best dat de nabestaanden geen akkoord geven. En toch zijn we stiekem best benieuwd wat voor magic Jay-Z zou kunnen maken met onuitgebrachte muziek van Prince…

Bron: Privé

Lees ook: