Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wordt Janine Elschot de nieuwe slechterik van ‘GTST’? ‘De makers willen van haar de nieuwe Ludo maken’

Wordt Janine Elschot de nieuwe slechterik van ‘GTST’? ‘De makers willen van haar de nieuwe Ludo maken’

Wordt Janine Elschot de nieuwe slechterik van ‘GTST’? ‘De makers willen van haar de nieuwe Ludo maken’

Janine Elschot heeft het momenteel niet makkelijk in Meerdijk. Het personage krijgt het flink voor haar kiezen. Het lijkt erop dat Janine zich door haar problematiek steeds meer tot een ware soapschurk ontpopt. Wraakacties, chantage en dreigementen: Janine draait haar hand er niet voor om. De makers van Goede Tijden, Slechte Tijden zouden van haar zelfs de nieuwe slechterik willen maken. Hiermee treedt ze in de voetsporen van haar man Ludo.

Janine Elschot de nieuwe soapschurk?

Volgens Televizier zijn de makers van de soap er al jaren mee bezig om Janine Elschot steeds kwaadaardiger te maken en stukje bij beetje meer op haar man te laten lijken. Daar beginnen kijkers nu echt wat van te merken, want Janine, die al jaren gespeeld wordt door actrice Caroline de Bruijn, verzint steeds sluwere plannetjes.

Sluwe plannen

Op dit moment wil Janine wraak nemen op Richard en Billy, die het al tijden op de familie Sanders hebben gemunt. Dankzij hen zit Valentijn in de gevangenis en is Ludo zijn veilinghuis kwijt. Janine bedacht het sluwe plan om Richard’s ex Indra te groomen en haar ervan te overtuigen om weer met Richard aan te pappen.

Chantage en dreigementen

Toen Indra hierachter kwam, besloot Janine haar te chanteren. De schulden die Janine voor Indra heeft afbetaald, moet Indra zelf terugbetalen als ze niet meewerkt. Maar het gaat nog verder: Janine dreigt om Indra een slechte naam te geven en laat haar ’s nachts een auto in trekken om haar bang te maken.

Lees ook
Alles wijst erop: neemt dít geliefde ‘GTST’-personage binnenkort afscheid van Meerdijk?

Ludo: move over!

Het is duidelijk: Janine is allang geen lieverdje meer. Wraakacties, chantage en dreigementen: haar gedrag begint inderdaad steeds meer op dat van Ludo te lijken. Hoe ver zullen de makers gaan in haar transformatie tot soapschurk? En kan Ludo het nu rustiger aan gaan doen? Wij zijn razend benieuwd!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress