Je bent hier: Home > Celebs > Jan Versteegh open over hersenbloeding: ‘Ik heb veel mazzel gehad’

Jan Versteegh open over hersenbloeding: ‘Ik heb veel mazzel gehad’

Celebs
Jan Versteegh open over hersenbloeding: ‘Ik heb veel mazzel gehad’

Jan Versteegh heeft een heftige onthulling gedaan aan ‘Shownieuws’. Hij vertelt vlak na zijn geboorte getroffen te zijn door een hersenbloeding, en die is niet zonder blijvende gevolgen geweest voor de ‘Lingo’-presentator.

Door de hersenbloeding is Jan deels slechthorend, zo bekent hij zelf. Aan het linkeroor heeft hij nog 80 procent gehoor, aan zijn rechteroor slechts 20 procent. “Eigenlijk heb ik heel veel mazzel gehad”, aldus Versteegh. “Er kan van alles gebeuren als je zoiets krijgt.”

Werk

De presentator van Lingo en Echt Waar?! heeft overigens geen last van zijn slechthorendheid tijdens zijn werk. Maar hij let wel op waar hij gaat zitten tijdens dinertjes in drukke restaurants, zo vertelde hij openhartig. “Ik weet niet beter dan dat ik geluid niet zo goed hoor.”

Lees ook
‘Heerlijk ongecompliceerde televisie’: Jan Versteegh klaar voor nieuw seizoen ‘Echt waar?!’

Lingo

Versteegh heeft nu een hit met de nieuwe versie van het oude VARA-spelletje Lingo. Het programma staat regelmatig hoog in de kijkcijferlijsten. Hij werd eerder dit jaar voor de tweede keer vader. In Ouders van Nu bekende hij onlangs exclusief dat zijn tweede dochter een huilbaby is.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron & beeld: ANP

Shoppen is altijd een goed idee