Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Jan Smit wil bij de Toppers!

Jan Smit wil bij de Toppers!

Jan Smit wil bij de Toppers!

Zanger Jan Smit heeft een glansrijke carriere, die al 20 jaar met veel succes voortduurt. Toch heeft de Volendammer nog wensen voor zijn muzikale toekomst, blijkt uit een interview bij 100% NL. Hij zou zich namelijk maar al te graag bij de Toppers voegen!

Kippenvel
Tegen dj Lex Gaarthuis van radiostation 100% NL vertelt de 30-jarige zanger dat hij het best ziet zitten om bij de Toppers te horen. ‘Ik heb natuurlijk al een keer of acht als gastartiest opgetreden met de mannen en dat blijft iets geweldigs. Zo’n vol stadion, iedereen die alles meezingt, kippenvel. Dus als ze ooit gaan verjongen mogen ze me altijd bellen. Ja, waarom niet? Maar ik ben er nog nooit officieel voor gevraagd.’

Nieuwe album
Nieuwe uitdagingen aangaan doet Jan Smit maar al te graag. Zijn nieuwe album 20 – dat vandaag uitgekomen is – bevat namelijk een nummer met de Rotterdamse groep Broederliefde. Ook ging hij een samenwerking met Kim-Lian van der Meij aan voor zijn nieuwste plaat. Jan Smit plaatste vandaag een foto op Instagram, waarop hij trots zijn nieuwe album laat zien. Bekijk de foto hieronder!

Bron: RTL, Telegraaf

Lees ook: