Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Jan Smit spreekt fan aan op kritiek op QR-code: ‘Niemand is er blij mee’

Jan Smit spreekt fan aan op kritiek op QR-code: ‘Niemand is er blij mee’

Jan Smit spreekt fan aan op kritiek op QR-code: ‘Niemand is er blij mee’

Afgelopen weekend kon Jan zijn geluk niet op. Hij mocht weer optreden en dat moest hij natuurlijk even delen op social media. Helaas kwam Jan daar niet zomaar mee weg. Hij kreeg kritiek van een fan over de QR-code regel. Daar is Smit niet van gediend en laat weten hoe hij erover denkt. 

‘Ik ben heel blij dat wij met onze band, techniek, licht en geluidsmannen weer mogen doen waar we het beste in zijn… Muziek maken en mensen proberen te vermaken,’ vertelt Jan enthousiast. ‘Het publiek was overal fantastisch!’ Plaatst hij op social media nadat hij in Marum, Heesch, Knokke en Wieze was geweest, om op te treden.

Fan tegen QR-code 

Naast een enthousiast publiek, was er ook kritiek op Jan. Dan vooral op social media. ‘Allemaal met QR-code? Jan werkt mee aan de verdeling van de mij. Valt me tegen van hem.’ Liet een tegenstander van de Corona regels weten. Die was duidelijk niet blij, dat Jan mee deed aan de corona maatregelen.

Lees ook
Chantal en Linda kunnen elkaar absoluut niet uitstaan: ‘Het is pijnlijk’

Maar Jan liet deze situatie niet over zich heen lopen. ‘Wat valt je tegen, Els? Dat ik na 1,5 jaar al onze mensen (velen inmiddels noodgedwongen omgeschoold) weer terug aan het werk kan helpen? Of dat we de evenementenbranche weer nieuw leven inblazen?’ Vraagt een geïrriteerde Jan. Hij denkt dat de fan duidelijk geen ervaring heeft in failliet gaan, naar aanleiding van corona. Smit zegt vervolgens, dat niemand blij is met deze maatregels. ‘Fijne maandag!’ Eindigt Jan de zin mee.

Planning 

Rond december staat er weer Toppers-concerten op de planning. Het is nog niet zeker of dat door kan gaan, maar dat laat Jan allemaal weten in deze video.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Shownieuws | beeld: BrunoPress