Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Jan Smit geveld door hersenschudding

Jan Smit geveld door hersenschudding

Jan Smit geveld door hersenschudding

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zanger Jan Smit heeft door een simpel ongelukje in huis een hersenschudding opgelopen. Het incident gebeurde in zijn eigen woning te Volendam, waar hij uitgleed op de trap. Zijn management laat aan RTL weten dat Jan hierdoor dit hele weekend bedrust moet nemen.

Barstende koppijn
De 30-jarige zanger is door de val gedwongen een concert af te zeggen. Zaterdagavond zou hij starten met zijn speciale Elfstedentour concerten in Kerkrade, maar dit kan door de hersenschudding niet door gaan. Want volgens de manager van Jan ‘barst hij van de koppijn’ door de val van de trap.

Grootse viering
De Elfstedentour is een nieuwe concertreeks die Jan Smit gaat doen ter ere van zijn 20-jarig jubileum als zanger. Hij gaat hiervoor optreden in 11 steden in Nederland. Over de tour zegt de zanger: “Ik zit 20 jaar in het vak dus we gaan dit groots vieren. De Elfstedentour wordt er weer eentje als vanouds en in 2016 zal ik ook met een nieuw album komen. Houd mijn social media in de gaten, schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf hierdoor op de hoogte van alle ontwikkelingen. Ik heb er in ieder geval ontzettend veel zin in!”

Tickets
Fans van Jan hoeven zich niet druk te maken om de gekochte kaartjes voor de show in Kerkrade. Ze kunnen zich wenden tot de Nationale Theaterkassa via NTK.nl. En goed nieuws voor de mensen die een kaartje voor de show van volgend weekend in Apeldoorn, hebben gekocht: dat optreden gaat gewoon door!

 

Lees ook: