Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Jan en Monique Smit scheiden hun wegen: ‘Hij praat ijskoud over zijn eigen zus’

Jan en Monique Smit scheiden hun wegen: ‘Hij praat ijskoud over zijn eigen zus’

Jan en Monique Smit scheiden hun wegen: ‘Hij praat ijskoud over zijn eigen zus’

Jan en Monique Smit zijn een aantal jaar geleden samen een project begonnen: Twee Kleine Kleutertjes. Dit werd een enorm succes. Inmiddels is er zelfs an een derde deel van de kinderboekenreeks uitgebracht en is er ook een film gebasseerd op de boeken. Maar degene die er niet bij is, dat is Monique. Jan Smit legt aan RTL Boulevard waarom dat zo is. 

Simone Kleinsma

Simone Kleinsma heeft inmiddels de plaats ingenomen van Monique Smit, die eerst alle kinderliedjes voor de boeken inzong. Monique is nu zelf bezig met een ander project; kleuterpop. Maar waarom werken Jan en Monique niet meer samen?

‘Ik ga niet met m’n zus trouwen’

Gisteren vertelde Jan aan RTL Boulevard zonder enige emotie: Ik kreeg een script aangeboden waar twee vrouwelijke rollen in zaten. Ik ga niet met mijn zus trouwen en als oma is ze ook te jong. Dus nee, die speelt hierin geen rol.’

Kleuterpop

Toch wordt er nog wel even doorgevraagd of Monique dit niet heel jammer vond. ‘Dat weet ik niet. Ze heeft me heel veel succes gewenst en ik wens haar met haar Kleuterpop ook veel succes. Vind ik het jammer dat ik daar niet in zit? Nee. Dat is haar ding. Moet ze zelf weten’, vertelt Jan nogal wat nonchalant.

Lees ook
Jan Smit verkoos carrière boven zijn gezin: ‘Hoe heb ik het al die tijd zonder ze gedaan?’

IJskoud

In RTL Boulevard zijn de gasten ook nogal verbaasd over de verdacht kalme uitspraken van Jan. ‘Hij praat ijskoud over zijn eigen zus’, zegt Eric de Munck verbaasd. ‘Dat vond ik best wel heftig om te zien zo.’ ‘Het voelt inderdaad een beetje vreemd’, vindt ook presentator Eddy Zoey.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress