Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zien: zo ziet de prachtige vriendin van Jan Kooijman eruit

Zien: zo ziet de prachtige vriendin van Jan Kooijman eruit

Zien: zo ziet de prachtige vriendin van Jan Kooijman eruit

De meeste mensen kennen Jan Kooijman van zijn carrière als acteur en presentator, maar we kennen de hunk natuurlijk ook als jurylid van bijvoorbeeld ‘So you think you can dance’. En da’s niet zomaar ergens vandaan gekomen; Jan had al een carrière als danser en daar kent-ie dan ook zijn vriendin van.

Vriendin Jan Kooijman

Jan Kooijman is al twintig jaar samen met zijn vriendin Henna Lee. Voordat Jan echt bekend werd, leerde de twee elkaar al kennen bij het Scapino Ballet, waar Kooijman een lange tijd heeft gedanst. Af en toe, tijdens een première, staat zijn vriendin trots aan Jan’s zijde.

De tekst gaat door onder de foto’s.

jan kooijman vriendin
Juli 2020. Bij de première ‘Alles is zoals het zou moeten zijn’

jan kooijman vriendin
Oktober 2019. Bij de laatste voorstelling Nationaal ballet met Igone de Jongh 

Kinderen

Het stel heeft samen ook twee prachtige kinderen mogen krijgen, In 2011 kwam hun eerste dochtertje Logan ter wereld. Drie jaartjes later – in 2014- kregen de twee nog een meisje genaamd Ava. Ook de twee meiden zijn wel eens mee geweest naar een rode loper.

De tekst gaat door onder de foto’s.

jan kooijman vriendin
April 2019. Jan Kooijman en vriendin samen met oudste dochter Logan bij de premiere wonderpark.


Februari 2018. Jan Kooijman en vriendin samen met twee dochters en een vriendinnetje bij de premiere Ted en het geheim van koning Midas.

Danser

Het dansen bij het Scapino Ballet, waar hij dus zijn vriendin heeft ontmoet, heeft hem veel opgeleverd. Jan heeft namelijk een wat lastige jeugd heeft gehad. “Ik ben dolblij dat ik vroeger ben gaan dansen. Het uitlachen en pesten van vroeger verbleekt bij wat ik er aan heb overgehouden qua discipline en doorzettingsvermogen”, vertelde hij er eerder over. “Klein persoonlijk verkneukelmomentje: ik ben benieuwd of de pesters van vroeger nog lachen, als ze zien dat ik nu Bold & The Beautiful-achtige foto’s op Instagram kan plaatsen.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Brunopress, ANP